Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
 

Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
Sons of anarchy sæson 6 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Steffen Schiller
 
Sons of anarchy sæson 6 dvd anmeldelse
 
Det omfattende kaos omkring mc-klubben er stadig den altovervejende faktor, der fastholder publikummet. Enkelte hovedpersoner er dog begyndt at blive en smule irriterende og man ser dem som elementer, der sagtens kunne undværes i det samlede billede. Sjovt nok har Kurt Sutter en fin løsning oppe i ærmet på netop dette irritationsmoment, som sætter endnu mere gang i kaosset. Sjette sæson bærer stadig præg af Jax forsøg på at rette mc-klubben ind efter hans drømme, så de kan leve af legitime forretninger. Som i den virkelige verden, så er det slet ikke så nemt at slippe ens rødder og det viser Kurt Sutter fint med de opgør, som dukker op overalt i denne sæson.

Statsanklageren slipper lovens lange arm løs og går endnu en gang målrettet efter de kriminelle fraktioner. Dette sætter selvfølgelig spændingen i vejret og man holder vejret, mens man afventer, hvem der nu bliver fældet af loven og hvem der slipper afsted uskadt.

Jeg synes godt man kan se, at instruktør og manuskriptforfatterne prøver at undgå de fælder, som mange tv-serier falder i jo flere sæsoner der bliver bygget på. På trods af det, så klarer Kurt Sutter og hans team det godt endnu engang og jeg mister ikke lysten til at følge Jax og hans drøm om et bedre liv for familien og mc-klubben.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet marts 2015.

Tilbage til Sons of anarchy anmeldelse oversigten