Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
 

Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
Sons of anarchy sæson 3 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Steffen Schiller
 
Sons of anarchy sæson 3 dvd anmeldelse
 
Det er lykkedes Kurt Sutter, at overbevise mig om, at Sons of Anarchy er min tid værd. De omgivelser, som de rå gutter bevæger sig i, er meget overbevisende og de forskellige personligheder i mc-klubben, giver tv-serien et troværdigt menneskegalleri, som viser os mange forskellige sider, af denne anderledes amerikanske drøm. Klubmedlemmerne og deres familier er blevet en del af den daglige Sons of Anarchy dosis og man følger spændt deres hverdag i klubben og i privatlivet.

Nu hvor instruktøren har fået os til at være interesseret i rockernes liv og gøremål, så er det på tide at udvide deres verden og tage et kig på deres europæiske forbindelser. Hvis man troede at sønnerne var rå, så er det intet imod deres europæiske samarbejdspartnere, som er nogle iskolde mordere. Tv-seriens hårde stil var allerede lagt i de to foregående sæsoner, men her i sæson 3 bliver det alvor og den rå bikerverden får lige et par nøk opad. Der er flere af hovedpersonerne, som man kan få lidt sympati med, men den eskalerende vold gør det svært at sympatiserer med de beslutninger, der bliver foretaget i klubben og ikke mindst konsekvenserne af disse.

Hierarkiet i klubben er så småt begyndt at vise små sprækker og man fornemmer at der er store forandringer på vej, både internt i klubben, men så sandelig også i omgivelserne. Det øger helt sikkert spændingen og seerens lyst til at blive hængende og følge bikernes forretninger. Tv-serien er filmet i et intenst tempo, hvor beslutninger og handling følger hinanden ret hurtigt. Det umiddelbare indtryk af sønnerne, er at de ikke altid tænker to gange over deres handlinger, inden de kaster sig ud i at fører dem ud i livet. Nogle af bikerne virker dog ret udspekuleret og det virker som om at Kurt Sutter har masser af gode ideer linet op for sønnerne.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet marts 2015.

Tilbage til Sons of anarchy anmeldelse oversigten