Anmeldelse Af Udstyr / Popcorn maskine
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook

Popcorn maskine


Type: Popcorn maskine

Anmelder: Kristian Fuglsang

Når man sidder i sin hjemmebiograf og biler og granaterne flyver om ørene på en og hjernen er koblet helt fra efter dagens strabadser, så er det dejligt at kunne åbne en iskold cola og spise nogle varme popcorn.

For at få fornemmelsen af den rigtige biograf, hvor lige i det man tråder ind ad døren kommer der en popcorn duft der gør enhver lækker sulten og hvis man skal have den samme oplevelse derhjemme så er det ikke nok med mikroovns popcorn.

Der skal en popcorn maskine som denne her til og så er det vigtigt at man anskaffer sig de rigtige store majs korn og vigtigst af alt er fedtet. Fedtet er lavet af kokos og det er kokos fedtet der giver den dejlige duft og den ægte smag som vi kender det fra de store biografer. Derefter kommer der saltet som er en meget finkornet art som er vigtigt da den spreder sig ud over alle korn.

DESIGN & BRUG:

De fås i sort og rød, på vogn med store hjul eller uden nogle af delene. Der er 3 knapper som tænder for lys og varme legeme der sidder i top og bunden, så kan man tænde gryden og til sidst armen som drejer kornene rundt.

Selve maskinen er udført i malet stål og rustfrit stål og den sidste del er alle steder hvor kornene har kontakt med den rustfrie stål. Varmelegemet kan let holde popcornene varme når de er poppet ud små 10 minutter efter den er startet, og det hele føles meget let at bruge.

VELBEKOMME!

Streaming anmeldelser
Se Streaming anmeldelser Tryk her
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser
Link
Besøg link side Tryk her