Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
 

Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
Sons of Anarchy sæson 1 til 7 anmeldelse Woodbox edition

Anmeldelse skrevet af Steffen Schiller
 
Tid: 3806 minutter
Lyd: Dolby Digital 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk 
Aspect Ration: 1.78:1

Udgivelsesdato: 24. februar 2015
Distributør: FOX-Paramount
Antal disk: 30  = dvd
 
Genre: drama/action/thriller
 
Skuespiller:
Charlie Hunnam som Jackson 'Jax' Teller
Mark Boone Junior som Robert Munson
Katey Sagal som Gemma Teller Morrow
Kim Coates som Alex 'Tig' Trager
Tommy Flanagan som Filip 'Chibs' Telford
Theo Rossi som Juan Carlos 'Juice' Ortiz
Dayton Callie som Chief Wayne Unser
Maggie Siff som Tara Knowles
Ron Perlman som Clarence 'Clay' Morrow

Beskrivelse af serien: 
Fra skaberen Kurt Sutter kommer nu det komplette bokssæt med Sons of Anarchy; den ikoniske, adrenalinfyldte historie om den beskidte undergrundsverden med fredløse motorcykelklubber. Sons of Anarchy forfølges af både politiet og hensynsløse rivaler og står pludselig over for en usikker og stadig mere lovløs fremtid. Samtidig er Jackson ”Jax” Teller splittet mellem loyalitet over for sine mc-brødre og sit idealistiske syn på sin far, når han står over for blodsudgydelser, forræderi og bedrag, hvor end han går. Mens Jax prøver at beskytte sin familie og flygte fra fortidens dødelige greb, smedes der alliancer, hemmeligheder afsløres, og broderskabets bånd kommer på den ultimative prøve.
 
Tv-serien som helhed:
Sons of Anarchy er en spændende og underholdende tv-serie, som i den grad formår at fastholde sit publikum fra afsnit til afsnit, sæson til sæson. Det er spændende at følge de hårdkogte rockere i deres kriminelle verden, hvor afregningen for ens fejltrin falder prompte, uanset om det er inden for egne rækker eller hvis det er konkurrenterne i områdets andre grupperinger. Kurt Sutter har sammen med sit hold af grumt udseende skuespillere, lavet en god tv-serie, som viser hvor råt det kriminelle bikermiljø kan være. Bortset fra en vis forudsigelighed igennem sæsonerne og specielt i syvende og sidste sæson, så har Sons of Anarchy været et ganske underholdende bekendtskab. Det er en af de bedre tv-serier som er kommet ud af USA på det seneste og jeg har det egentlig fint med, at Sons får lov til at kører mod solnedgangen efter mødet med ”Papa’s Goods”. Indrømmet at jeg kommer til, at savne de originale Redwood SAMCRO medlemmer, som med deres markante personligheder har underholdt på en yderst voldelig måde i broderskabets navn.

Teamet af skuespillere, som står bag hovedrollerne, leverer en rigtig god præstation. Specielt Katey Segal (Gemma Teller Morrow), Charlie Hunnam (Jackson ”Jax” Teller), Kim Coates (Alex ”Tig” Trager), Tommy Flanagan (Filip ”Chibs” Telford), Ron Pearlman (Clarence ”Clay” Morrow) som er med i inderkredsen, er absolut tv-seriens drivkræfter. Skuespillerne lever sig ind i deres roller og har i mine øjne en god kemi. De passer rigtig godt sammen og de får deres karakterer til at til at fremstå meget troværdige. Efterhånden som jeg har arbejdet mig ind i sæsonerne, har jeg lært dem godt at kende og har fået flere favoritter blandt de rå børster. Robert ”Bobby” Munson (Mark Boone Junior), Chibs og Tig er helt sikkert nogle af tv-seriens helt store personligheder, som jeg er kommet til at holde rigtig meget af. Det fede ved Sons of Anarchy, er at man følger så mange forskellige karakterer undervejs. Man ser dem udvikle sig på godt og ondt, men altid på en interessant måde.

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Sons of Anarchy endnu, så har du noget at se frem til. Hvis der er en lille smule samler i dig, så er denne dvd-boks en fin mulighed for at få lidt Sons of Anarchy vibe på udstillingshylden. Opbevaringsboksen til de syv sæsoner er inspireret direkte fra mc-klubbens solide bord med den udskårne Mr. Mayhem i deres mødelokale. Papkassen som den flotte Mr. Mayhem-kasse kommer i, ligner en af de våbenkasser, som sønnerne får deres smuglervåben leveret i. Udover samtlige sæsoner af Sons of Anarchy, får man altså også mulighed for at lave et fedt display med denne ultimative boks og den fede kopi af klubbens rygmærke.
 
Læs anmeldelse af hver sæson. Tryk på link eller cover i bunden af siden
 

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet marts 2015.