Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
 

Sons of Anarchy Woodbox

Anmeldelse
 
Sons of anarchy sæson 1 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Steffen Schiller

Sons of anarchy sæson 1 dvd anmeldelse
 
Vi bliver kastet ind i en kriminel verden fyldt med kaos og anarki, hvor en flok rå rockere lever og ånder for deres motorcykelklub og deres familie. Gradvis kommer man ind på livet af Jax Teller og mc-klubben, Sons of Anarchy. De forskellige medlemmers plads i hierarkiet og det de står for i klubben. Introduktionen til den lille by Charming, som de bor i og anser som deres område. De lyssky forretninger, som klubben lever af og statens utrættelige forsøg på at få ram på sønnerne for de mange ulovligheder, som de er indblandet i.

Jax falder over en kasse med godt gemte hemmeligheder, deriblandt en gammel dagbog. Dagbogen som er skrevet af klubbens tidligere præsident John Teller, falder i hænderne på hans søn. Jax interesse i sin fars forsøg på at forandre mc-klubben er med til at give historien en ekstra dimension, hvor der er lagt op til adskillige personkonflikter indenfor egne rækker, ikke mindst fordi fortiden gemmer på mange ubehagelige hemmeligheder, som ikke tåler dagens lys.

Det rå miljø fanger straks ens interesse og man lader sig suge ind i det tætte broderskab for at lære dem bedre at kende. Det er nyt og friskt. Man får et glimt af en kriminel verden, som nogle romantiserer, men som absolut gemmer på mange skjulte spændinger blandt klubmedlemmerne. Kurt Sutter har lavet en første sæson, som ikke vil slippe sit publikum igen. Han rammer plet med Sons of Anarchy, som han tryllebinder os med. Uden at løfte alt for meget af sløret, får han os til at følge afsnit efter afsnit. Første sæson virker som et nyt pust i tv-serieverdenen og den slipper ikke sit greb i os når sæsonfinalen slutter.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet marts 2015.

Tilbage til Sons of anarchy anmeldelse oversigten