Nyd musikken i hjemmebiografen

I disse corona tider er der nok mange som savner en god koncert oplevelse, mange har måske ikke opdaget at der findes rigtig mange gode koncerter på dvd og blu-ray. Nyder selv koncerter i hjemmebiografen og har en god samling at vælge fra. De sidste par måneder er der kommet et par spændende titler på blu-ray.

Queen + Adam Lambert live around the world

Queen + Adam Lambert live around the world

Tilbage i 2009 gæstede Queen-medlemmerne Brian May og Roger Tayler sæsonfinalen i sæson 8 af American Idol, hvor Adam Lambert var en af deltagerne og viste sig som et sangtalent af Guds nåde. Siden da har Queen + Adam Lambert været et enestående team, der konsekvent har været et af Verdens mest populære livebands.

Live Around the World er det første livealbum nogensinde fra Queen + Adam Lambert. Liveudgivelsen er en samling af koncert-højdepunkter verden over, nøje udvalgt af Brian May, Roger Taylor og Adam Lambert ud fra mere end 200 shows. Mange af optagelserne bliver tilgængelige for første gang!

Denne udgave indeholder Live Around the World på både Blu-ray og CD.
 
Spilletid: 1 time & 40 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1, LPCM 2.0 (48kHz, 16-bit)
Aspect Ration: 1.78:1
 
 
 

Eagles: Live from the Forum MMXVIII

Er et spritnyt livealbum fra et af historiens bedst sælgende bands. Koncertoptagelserne er filmet på 14 forskellige 4K-kameraer. Det er den ultimative Eagles-liveoplevelse, hvor bandet spiller deres mest ikoniske hits ("Hotel California," "Take It Easy," "Life In The Fast Lane," "Desperado") og forskellige fanfavoritter krydret med nogle af medlemmernes bedste solonumre (Henleys "Boys Of Summer", Walshs "Rocky Mountain Way", og Gills "Don't Let Our Love Start Slippin' Away").
Bandbesætningen består af Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit + Vince Gill og Deacon Frey.
 
Koncertoptagelserne er fra LA Forum tilbage i 2018.
 
Spilletid: 2 time & 27 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1, LPCM 2.0
Aspect Ration: 2.35:1
 
 

Roger Waters US + THEM

I 2017-2018 tog Pink Floyd-legenden Roger Waters på en omfattende turné. 156 shows for over 2,3 mio. mennesker verden over. US+THEM er et livealbum og en koncertfilm, der skildrer den unikke koncertoplevelse. US+THEM demonstrerer både Roger Waters' enorme kreativitet som musiker og performer, og den understreger samtidig de vigtige budskaber om menneskerettigheder, frihed og kærlighed, der altid har gennemsyret Waters' sangskrivning.

US+THEM indeholder bl.a. liveversioner af klassikere fra Pink Floyd-hovedværker, The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals og Wish You Were Here, såvel som nummer fra hans seneste album, Is This The Life We Really Want?.

Koncertfilmen er instrueret af Sean Evans og Roger Waters selv. Der er som vanligt kræset om filmen, så både billede og lyd skaber en uovertruffent sanselig oplevelse. DVD og Blu-ray-udgaverne indeholder desuden to ekstra sange fra koncerten ("Comfortably Numb" og "Smell the Roses"), som ikke var med i biografversionen fra 2019. Derudover indeholder DVD og Blu-ray også dokumentar-kortfilmen A Fleeting Glimpse.
 
Spilletid: 2 time & 15 minutter
Lyd: Dolby Atmos, Dolby TrueHD 7.1, Dolby TrueHD 5.1, LPCM 2.0
Aspect Ration: 2.38:1
 
 
 Lagt op den 15/11-2020
 
Biojensen har givet karakter til musik på blu-ray Læs mere 
John Williams live in Vienna Læs mere
Vi anbefaler 3 titler med DR Symfoniorkestret Læs mere
Ny live udgivelse af Eric Clapton Læs mere