UHD blu-ray / Spears & Munsil UHD HDR Benchmark
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
DTS:X forside
DTS:X blu-ray
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook

Spears & Munsil UHD HDR Benchmark

Spears & Munsil UHD HDR Benchmark
 
Spears & Munsil UHD HDR Benchmark

Stacey Spears og Don Munsil, skabere af Spears & Munsil High Definition Benchmark-serien, er glade for at kunne annoncere Spears & Munsil UHD HDR Benchmark. New York Times og mange førende branche-magasiner har anbefalet tidligere versioner af Benchmark. Spears & Munsil UHD HDR Benchmark tilføjer endnu flere funktioner og testmønstre til kalibrering og evaluering af UHD-skærme og projektor.

Spears & Munsil UHD HDR Benchmark giver både professionelle og amatører adgang til et væld af test og demonstrationsmateriale.

Som de foregående diske bruger Spears & Munsil UHD HDR Benchmark testmønstre lavet fra bunden ved hjælp af Spears & Munsils egen interne software. ”Der er virkelig ingen anden måde at lave mønstre på, som vi kan stå bag,” sagde medskaber Don Munsil. ”Vi laver hvert mønster ved hjælp af vores egne værktøjer, skrevet fra bunden af i C ++. Hvis et mønster skal genereres direkte i et meget specifikt farverum og dataformat, genererer vi det i det farverum og det format; vi er ikke begrænset til hvad du kan gøre med grafisk software, der ikke er på hylden. I nogle få tilfælde har vi været nødt til at lave vores eget format, fordi intet eksisterende filformat kunne repræsentere det testmønster, vi havde brug for at lave. ”

UHD disken indeholder nye udgaver af nogle favoritmønstre fra de tidligere udgaver plus mange nye mønstre eksklusivt til Spears & Munsil. ”Vi har lavet det allerbedste enkelt mønster til at evaluere, hvilket farverum der skal udsendes fra din UHD-afspiller” sagde Spears. ”Problemer med artefakter forårsaget af farvekonvertering og videobehandling forbliver lige så relevante som nogensinde for HDR og UHD, men HDR tilføjer spændende nye problemer til alle de gamle. Vi genopbyggede evalueringsmønsteret for farverum fra bunden og placerede et sted alt, hvad en slutbruger eller professionel har brug for. Hvert mønster, vi laver, gennemgår den samme proces og forfines igen og igen for at gøre det klarere, enklere og mere præcist.”

High Dynamic Range (HDR) er designet med fremtiden i tankerne. I stedet for at skabe en standard, der udelukkende er baseret på mulighederne i eksisterende skærme, designede videostandar HDR til også at imødekomme mulighederne for fremtidige skærme. Korrekt implementeret HDR indhold forbliver tilbage-kompatibelt med dagens teknologi, mens der stilles metadata og billedoplysninger til rådighed, der vil producere lysere, mere dynamiske, mere farverige billeder på morgendagens skærme. I årevis har indhold været nødt til at mestres til de laveste fællesnævner. ikke de nyeste og bedste skærme, som længe har været i stand til at producere et lysere billede med et bredere spektrum. De nye standarder betyder, at indholdet kan smart skaleres til at bruge farvedybden og det dynamiske interval på skærmen, hvilket betyder, at det indhold der er i dag, faktisk ser bedre ud på morgendagens displayteknologier.

"HDR repræsenterer en ny måde at tænke på video på," sagde Munsil, "med en helt anden tilgang til overførselsfunktioner, eller hvad vi plejede at kalde 'gamma', og det betød at en masse gamle testmønstre, der bare pleje at fungerede ikke fungerede længere. Video er nu kodet til enheder med meget høj lysstyrke og skal derefter omappes af skærmen for at passe til det aktuelle display. Det er unødvendigt at sige, at hver skærm gør det lidt anderledes med UHD HDR-benchmark kan entusiaster og fagfolk nu få indblik i, hvad skærmen gør ”
 
Billeder af menuen og testmønster
Indhold på disken:
 
  • Kalibreringsmønstre, der hjælper med at opsætte skærme for optimal klarhed.
  • Evalueringsmønstre for bevægelse, skarphed, farvejustering og mere
  • Originalt demonstrationsmateriale lavet i 8K
  • HDR Demonstrationsmateriale leveret i HDR og SDR til evaluering
  • Omfattende valg af mønstre til den professionelle kalibrator
  • Alle HDR-mønstre findes i 600, 1000, 2000, 4000 og 10000 cd / m² versioner
 
Kontakt Medlyd angående hvor disken kan købes. Tryk her
 
Lagt op den 4/8-2019 
UHD Blu-ray
Besøg UHD blu-ray siden Tryk her
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray
Demo disc
Demo disc Tryk her