Nyheder til hjemmebiografen
Nyt Bio Gear Tryk her

Artnovion akustik

Artnovion akustik

Passion for akustik

Hos Artnovion er de drevet af passion. Passion for akustik, passion for performance og vores evige passion er at give en fantastisk kundeoplevelse. Med et talentfuldt team arbejder vi hårdt på at skubbe grænserne for akustisk teknik for at skabe en unik samling af trendsættende og højtydende produkter.

Siena CS

Siena CS er et hybrid akustisk panel, der gør det muligt at skabe brugerdefinerede rum, der kombinerer høj ydeevne og minimal æstetik med et enkel, diskret modulært installationssystem. Dette modulære system bruger fire forskellige trækerner: Absorber, Diffuser, Bass Trap og Speaker muligheder. Hver giver distinkt funktionalitet og samtidig bevare det samme design. De akustiske dæksler kan nemt skiftes eller udskiftes.

Absorbere fjerner energi fra indkommende lydbølger, hvilket reducerer refleksioner og den samlede efterklangstid. Diffusorer spreder energi over et bredt område, skaber mere homogene lydfelter. Basfælder reducerer lavfrekvente rumtilstande, hvilket mindsker effekten af stående bølger. Højttalerkerner integrerer problemfrit væghøjttalere. Oplev vores Cinema Series, en fleksibel serie, der kan tilpasses en bred vifte af miljøer og er skræddersyet til smukke, tidløse, multifunktionelle designs.

Se flere forslag til akustik

Kontakt den Danske distributør Tonax for info om forhandler Info@tonax.dk  

4/6-2023
UHD Blu-ray
Besøg UHD blu-ray siden Tryk her
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook