Anmeldelse: Familien Miller

 
Familien Miller anmeldelse
 
David (Jason Sudeikis) er en lille ubetydelig pusher der sælger lidt til dem han nu møder, men ellers passer han sig selv, men en dag da han ser en pige er ved at blive overfaldet af tre fyre træder han til. Desværre går det bare udover ham og det ender med de stjæler hele hans forråd og alle pengene. Nu står han i stor gæld overfor leverandøren og har ikke andre muligheder for at råde bod på det, end ved at tage til Mexico og smugle " en smule pot" med tilbage til USA.. Men hvordan gør man lige det??
 
Familien Miller anmeldelse
 
Da det lige pludselig slår ham hvis han kan samle nogle til at spille hans familie  så er der ingen der vil mistænke dem, så derfor lejer han en stripper ved navn Rose (Jennifer Aniston) til at spille hans kone, en hjemløs pige som deres datter og en lidt fortabt fyr fra hans opgang som deres søn. Nu går turen mod Mexico, men ikke alt går som det skal og lige pludselig er de forfulgt af en narko pusher.
 
Familien Miller anmeldelse

Familien Miller... Langt over grænsen er instrueret af Rawson Marshall, manden som gav os Dodgeball. Han har i denne hysteriske morsomme film gjort det igen og giver os et godt grin, med en af de sjoveste skuespillere i USA lige nu. Jason Sudeikis er utrolig sjov og er fremragende, han spiller fantastisk overfor altid dejlige Jennifer Aniston som virkelig har et komisk talent.

Filmen er meget amerikansk med fjollede one-liners og mærkelig scener hvor den gør grin med det klassiske syn på en rigtig amerikansk familie. Det er absolut en af de bedre komedier der er lavet her i de sidste par år, og hvis man godt kan lide en film med lidt sjofle bemærkninger er dette absolut filmen, de er der konstant i pinlige situationer lige fra eksperimental par "hygge" til et skateboard bliver forvekslet med en stor sort P....!

Familien Miller anmeldelse

En film der er det hele værd både for drenge og piger, var flad af grin næsten hele filmen igennem, et bonus til fyrene er at Jennifer Aniston laver et sindssygt frækt strip der er hele filmen værd, wow sikke en krop. Så snyd ikke dig selv for er sjov oplevelse og tag i biografen og bliv godt underholdt..

5 ud af 6 stjerner

Anmeldt af Christian Bott 11/9-2013

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelserne