Transformers: The Last Knight UHD 4K blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Biojensen
 
Transformers: The Last Knight UHD blu-ray anmeldelse
 
(DK udgave)
Spilletid: 2 timer og 27 minutter
Lyd: Dolby Atmos
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
HDR: Dolby Vision + HDR10
Aspect Ration: 4K  - HEVC / H.265 2.40:1 og 1.85:1

UHD Blu-ray udgivelsesdato: 9. november 2017
Distributør: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Antal disk: 3  = UHD 4K blu-ray + Blu-ray + Blu-ray med ekstra

Genre: Action/ eventyr
Biograf premiere: 21. juni 2017.

Instruktør: Michael Bay
Manuskript: Art Marcum,Matt Holloway,Ken Nolan
Producere: bl.a. Michael Bay, Steven Spielberg, Ian Bryce
Fotograf: Jonathan Sela
Klip: bl.a Roger Barton, Adam Gerstel, Debra Neil-Fisher
Musik: Steve Jablonsky
 
Skuespiller:
Mark Wahlberg som Cade Yeager
Anthony Hopkins som Sir Edmund Burton
Josh Duhamel som Colonel William Lennox
Laura Haddock som Vivian Wembley
Santiago Cabrera som Santos
Isabela Moner som Izabella

Beskrivelse: 
Optimus Prime er forsvundet, og som følge heraf, er mennesker og de resterende Transformers i krig med hinanden. Svaret på befolkningens overlevelse er begravet i fortidens hemmeligheder og i den ukendte historie om tilstedeværelsen af kæmperobotterne fra rummet.

Ansvaret for at redde verdenen falder på skuldrene af en usædvanlig alliance. Samtidig vender Optimus Prime tilbage, og han er ikke den samme.
 
Transformers: The Last Knight UHD blu-ray anmeldelse
 
Må indrømme at mine forventninger til Transformers: The last knight var sat meget lavt før den blev sat i UHD afspilleren, filmen fik ikke de bedste anmeldelser da den havde premiere i biograferne.

Næsten 2½ time vare Transfomers: The last knight og den bliver lidt lang efter min smag, fornemmer at Michael Bay bare vil vise hvad man kan med CGI i 2017, da der er flere ting som virker fuldstændig overdrevet. Men nu skal hele ikke kun være negativt, der er nogle fede biljagter og meget flotte kampe scener som bliver hjulpet godt på vej med fantastik surround lyd.

Den femte film i Transformers serien henvender sig nok mest til fans af Transformers filmene, dem som bare vil se en action film mister nok hurtig interessen.
 
Transformers: The Last Knight UHD blu-ray anmeldelse

Dette er første gang at jeg har mulighed for at anmelde Dolby Vision, filmen kommer både med HDR10 og Dolby Vision på UHD blu-ray, men har valgt at kigge på billedet på Dolby Vision version. 
 
Startede først med at se filmen på JVC X500 projektor som ikke understøtter HDR eller Dolby Vision, har derefter udvalgt nogle scener som er set på mit LG 4K TV med Dolby Vision.
 
Billedet på Dolby Vision udgaven er virkelig i særklasse, dybdeskarpheden er næsten uendelig og føltes nærmest tredimensionelle og jeg sidder ikke og savner 3D briller for at få denne oplevelse. Sort niveauet er i særklasse og sort er virkelig sort, farverne virker meget naturlige.
 
Billedet på almindelig blu-ray fås ikke bedre, men har slet ikke den dybdeskarpheden i billedet som Dolby Vision version på UHD blu-ray.
 
Transformers: The last knight udmærker sig på UHD blu-ray og almindelig blu-ray ved at levere det bedste som de 2 formater kan præstere.
 
Transformers: The last knight kommer med et Dolby Atmos lydspor som ikke skuffer. Der er god panorering imellem alle højttalerne, Dolby Atmos kanalerne er med til at give en masse rum til lydsporet og får nogle gange en til at føle at man sidder midt i filmen. Dialogen er tæt på perfekt igennem hele filmen. Subwooferen får lov til at gå rigtigt dybt og helt klart ikke nabovenlig. Paramount har valgt at Dolby Atmos lydsporet ikke skal være eksklusivt for UHD blu-ray, men findes også på blu-ray og 3D blu-ray udgaven.
 
Merging Mythologies (HD, 19:53)
Climbing the Ranks (HD, 8:48)
The Royal Treatment: Transformers in the UK (HD, 27:04)
Motors and Magic (HD, 14:47)
Alien Landscape: Cybertron (HD, 7:15)
One More Giant Effin’ Movie (HD, 6:45)
 

Tak til Twentieth Century Fox Home Entertainment / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet november 2017. 

Tilbage til Transformers UHD Blu-ray anmeldelser