Anmeldelse: Deadpool 2

 
Deadpool 2 biograf anmeldelse
 
 
• Originaltitel: Deadpool 2.
• Instruktør: David Leitch.
• Skuespillere: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Karan Soni, etc.
• Genre: Action/Eventyr/Komedie.
• Spilletid: 1 timer og 59 min.
• Udgiver: 20th Century Fox.
• Produktionsår: 2018.
• Censur: 15 år.
• Anmeldt af: Mark Hougaard.
• Biograf premiere: 16.05.2018.
 
Ryan Reynolds er tilbage som den sjove og altid rap i replikken antihelt ‘Deadpool’, i denne stærke efterfølger ‘Deadpool 2’ der på mange måder overgår den første film og bestemt ikke skuffer fansene. ‘Deadpool 2’ følger endnu engang den vansirede lejemorder Wade Wilson AKA. Deadpool (Ryan Reynolds), der denne gang må samle et hold af med mutanter, for at beskytte en dreng med overmenneskelige kræfter mod den tidsrejsende lejemorder Cable (Josh Brolin). Dermed er X-Force skabt og det stærke hold bestående af Domino, Shattergeist, Bedlam, Zeitgeist, Shatterstar og Peter, skal nu forhindre Cable i at udføre sin mission – En svær opgave der ikke kommer til at gå stille for sig.
 
Deadpool 2 biograf anmeldelse

En værdig efterfølger

Tim Miller har denne gang overladt instruktørstolen til David Leitch, der tidligere har stået bag film som ’John Wick’ og ’Atomic Blonde’ og han har med ‘Deadpool 2’ skabt en værdig efterfølger, tætpakket med sjove scener og flotte action scener. Specielt de mange actionscener er flot filmet og det er superlækkert at se en Marvel-film, der ikke kun er et stort CGI-show, men formår at gøre det på den gode gammeldags måde, uden at der mangler noget.

Deadpool 2 biograf anmeldelse

Endnu flere helte. Mere action

‘Deadpool’ er kendt for sin sjove, under bæltestedet humor og her skuffer efterfølgeren heller ikke. Filmen er fyldt med humoristiske scener, hvor man flere gang bare ikke kan holde latteren tilbage, det er så godt implementeret i filmen at det bare føles som en naturlig del af handlingen, noget man forventer af en ‘Deadpool’ film. ‘Deadpool 2’ har også fået udvidet persongalleriet med endnu flere karakterer, noget der kun bidrager yderligere til filmens stærke underholdningsværdi, når alle disse ”helte” tørner sammen.
Ryan Reynolds er bare ‘Deadpool’ og filmens absolutte trækplaster, men også både T.J. Miller og Josh Brolin gør at filmen føles som et eventyr, man bare ikke ønsker skal slutte. Historien er måske lidt tyndere end i den første film, men det gør ingenting, for det hele opvejes af karaktererne vi møder og den skøre humor de tilføjer. Denne film skal bare ses, den er suveræn!

Deadpool 2 biograf anmeldelse

Værd at vide:
• Tom Holland fik ikke lov til at læse manuskriptet for denne film, da han afslørede for mange hemmeligheder for Spider-Man: Homecoming (2017).
• Hugh Jackman viste interesse for at medvirke i en Avengers film, men han sagde, at han kun ville gengive sin karakter, Wolverine, hvis han optrådte i Marvel Cinematic Universe. I december 2017 udtalte Jackman officielt, at han ikke ville genoptage rollen, og han ville elske at se en anden spille karakteren. Logan (2017) var Jackmans sidste film som Wolverine.
• Marvel’s ‘Avengers: Infinity War’ bliver den hidtil længste Marvel film på 156 minutter (2 timer, 36 min.) til dato. På anden pladsen ligger Marvel’s Captain America: Civil War, som vare 147 minutter (2 timer, 27 min.)

Anmeldt den. 27/5-2018

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk Tilbage til Biograf film anmeldelser