The Internship blu-ray anmeldelse

 
The Internship blu-ray anmeldelse
 

The internship blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Michael Sørensen

The Internship blu-ray anmeldelse
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 2 timer og 10 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1 : Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk, finsk.
Aspect Ration: 2.35:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 14 november 2013
Distributør: Fox home entertainment.
Antal disk: 1 = blu-ray

Genre: komedie
Biograf premiere: 7 juli 2013.

Crew:     
Instruktør: Shawn Levy
Manuskript: Vince Vaughn og Jared Stern 
Producere:
Daniel S. Levine executive producer 
Shawn Levy producer
Micah Mason co-producer
Josh McLaglen executive producer
Mary McLaglen executive producer
Arnon Milchan executive producer
Will Rack associate producer
Sandra J. Smith executive producer
Scott Stuber executive producer
Vince Vaughn producer

Fotograf: Jonathan Brown
Klip: Dean Zimmerman
Musik: Christophe Beck


Skuespiller:
Vince Vaughn som Billy McMahon
Owen Wilson som Nick Campbell
Rose Byrne som Dana
Aasif Mandvi som Mr. Chetty
Max Minghella som Graham Hawtrey
Josh Brener som Lyle
Dylan O'Brien som Stuart
 
Beskrivelse: 
Bill og Nick er venner – og har hængt sammen som ærtehalm det mester af deres voksne liv. De er sælger og de kan sælge alt. De har imidlertid været ramt af uheld, dårlige salg og finanskrise, samt det faktum, at flere og flere køber deres varer online. En dag lukker det firma, som de to venner arbejder for – og de er tvunget til at tænke i nye baner. De er midaldrende, uden uddannelse og langt bagefter de unge arbejdsløse, der er uddannede, internet-kyndige og langt mere tekniske begavet. Derfor beslutter de to venner sig for, at tage udfordringen op. De søger ind som ulønnede praktikanter hos Google. Et praktiksted, der rummer alle de kvaliteter, som de to venner mangler. Desværre rummer det også mange udfordringer i kampen med de andre praktikanter om den vigtigste belønning – et job hos Google. Verdens mest moderne virksomhed.
 
The Internship blu-ray anmeldelse
 
Google. Google. Google. Synes du at product placement er irriterende i en film, så behøver du ikke at læse mere. Spring filmen over og se noget andet, for Google er filmens mest brugte ord – og firmaet bliver generelt omtalt i et positivt lys gennem hele filmen. Man kan synes, at det er forfriskende, at man ikke lægger skjul på det produkt, som man prøver at reklamere for – men det er kun endnu mere irriterende, når Google nævnes cirka hvert 30. Sekund gennem samfulde to timer. Men hvad gemmer sig så bag reklamen for verdens største søgemaskine? Her gemmer sig en middelmådig komedier, som sagtens kunne have været Wedding Crashers 2. Kemien med Owen Wilson og Vince Vaughn fungerer som altid fint, men vittighederne er oftest anstrengende og ude timing – og det hele virker lidt som om, at man bare har lavet filmen med venstre hånd. Sammenligner man en komedie som denne med de moderne komedier, hvor fart, præcision og timing spiller en stor rolle – så virker The Internship nærmes antikveret og uden egentlig sjove scener. Når man så samtidig kaster lidt romantik ind i ligningen, så bliver det hele kedeligt, forudsigeligt og meget meget trættende i længden. Her tillader jeg mig lige at banke på en kæphest, for jeg forstår ikke hvorfor en komedie skal vare over to timer. Det bliver den ikke sjovere af – og The Internship er et fint bevis på, at less is more. Det samme kan man sige om product placement af Google reklamer og derfor ender filmen på en mindst lige så slatten karakter, som vittighederne der ellers skulle bære denne komedie.
 
The Internship blu-ray anmeldelse
Her er tale om en gennemsnitlig komedie og billedet er også herefter. Her er ingen fantastisk effekter eller smukke scener, der løfter den smukke HD opløsning op til usete højder. Omvendt er det heller ikke grimt eller fejlbehæftet, da det er en ny film, der derfor ikke lider af synlige problemer med konverteringen.

Lydbilledet er lidt ligesom selve billedet. Her er ingen overraskelser i den gode eller dårlige ende. Et tydeligt og klart DTS-HD MA 5.1 spor leverer præcis, hvad man måtte forvente af en komedie, der ikke byder på noget voldsomt lydbillede eller smukke scores.

- Deleted Scenes
- Any Given Monday
- Audio Commentary With Shawn Levy
- Sneak Peak

Anmeldelse skrevet den 4 december 2013.

Tak til FOX - Paramount Home Entertainment / PR Nordic