The Heat blu-ray anmeldelse

 
The Heat blu-ray anmeldelse
 
The Heat blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Michael Sørensen

The Heat blu-ray anmeldelse
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 2 timer 
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1 : Engelsk
Undertekster: Dansk, Engelsk
Aspect Ration: 2.40:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 2 januar 2014
Distributør: FOX-Paramount
Antal disk: 1 = blu-ray

Genre: komedie
Biograf premiere: 22 august 2013.

Crew:     
Instruktør: Paul Feig
Manuskript: Katie Dippold
Producere: 
Peter Chernin ... producer
Dylan Clark ... executive producer
Paul Feig ... executive producer
Michele Imperato ... executive producer
Jenno Topping ... producer
Fotograf: Robert D. Yeoman
Klip: Jay Deuby & Brent White
Musik: Michael Andrews


Skuespiller:
Sandra Bullock som Ashburn
Melissa McCarthy som Mullins
Demian Bichir som Hale (as Demian Bichir)
Marlon Wayans som Levy
Michael Rapaport som Jason Mullins
 
Beskrivelse: 
The Heat blu-ray anmeldelseDen ambitiøse FBI agent Sarah Ashburn vil frem i tilværelsen. Hun har save på albuerne og er yderst professionel i alt hvad hun foretager sig. Hun vil avancere og har allerede set sig varm på en endnu bedre stilling hos forbundspolitiet. Hun er langt fra elsket af sine kollegaer og bliver derfor sendt til Boston med løftet om forfremmelse, hvis hun kan fange og anholde narkobaronen Larkin. Da hun ankommer til Boston opdager hun, at en af Larkins folk er blevet anholdt af den lokale betjent Shannon Mullins. Mullins er ikke helt normal og gør modsat Ashburn alting på sin helt egen måde. Modsætninger mødes og det skal vise sig særdeles vanskeligt for Ashburn at gøre tingene efter bogen, for Mullins har sin helt egen måde at opklare forbrydelser på.
 
The Heat blu-ray anmeldelse
 
Alle elsker en god buddy movie. De har været særdeles populære siden firserne og er lavet i mange forskellige konstellationer. To kvindelige betjente er så vidt jeg ved en ny konstellation, men her ophører originaliteten så også. Paul Feig er manden bag The Heat. Han er især kendt for at instruere sitcoms af en varighed på 22 minutter og spillefilmsdebuterede med Bridesmaids i 2011. Allerede her kan man drage en del paralleller, for de to spillefilm lider af samme sygdom, da de begge er lige omkring en halv time for lange. I min bog bør en komedie af den type som Feig producerer maksimalt vare 100 minutter, for ellers bliver der for langt mellem de gode jokes og de sjove scener. Ikke desto mindre er The Heat en to timer lang affære, hvor man hurtigt går kold på de alt for lange scener, der bliver trukket fra morsomme til pinlige. Feig burde lære at less is more, for mellem de lange, træge scener ER der guldkorn fra Bullock og McCarthy, der har en fin kemi sammen gennem hovedparten af filmen. Humoren og niveauet for samme er hvad man må forvente i en tid, hvor denne type Apatow-agtige komedier åbenbart er den eneste form for komik der sælger billetter. Det er ind imellem forudsigeligt og til tider ganske umorsomt, men der er heldigvis sjove scener i filmen om end de fleste kan ses i traileren, der lige som selve filmen er et studie i hvordan komedier bare kan blive for meget af det gode. Der er heldigvis fint tempo på historien, der hænger godt nok sammen til at dække over, at man ikke har tænkt synderligt over et egentligt plot for filmen, der mest føles som en række usammenhængende scener, der kun ved hjælp af tempoet holdes i nogenlunde live. Den gale Mullins er spillet fint af Melissa McCarthy, der bliver flankeret af en mindst lige så gal familie, som jeg trods alt grinede lidt af. Alt i alt er The Heat en komedie, der ikke gør det dårligere eller bedre end mange andre i genren – men om det er nok med et par halvflade grin i ny og næ, må være op til den enkelte. Jeg var fint underholdt af en film, som jeg har glemt om en uge – og derfor får The Heat en karakter midt på skalaen.
 The Heat blu-ray anmeldelse

Skarpt billede med fine farver, der står meget klart og tydeligt gennem hele affæren. De mørke scener i filmen er tydelige med en glimrende kontrast mellem lys og sortniveau. Generelt er filmens billede langt over hvad man ellers ser for en komedie, hvilket gør det til en fin hjemmeoplevelse, hvis man ikke fik set filmen i biografen.

Ligesom billedet er lyden over middel for blu-ray. Filmen er godt nok kun i 5.1 DTS-HD-MA, men lydbilledet er solidt. Der er god bund i musikken og dialogen er meget klar og tydelig. I øvrigt en udgivelse, som kan ses under et lavt lydniveau, der alle detaljer følger lydbilledet ned i en meget lav volumen. Et stort plus for dem med sovende børn – eller dem der bare gerne vil sove til en middelmådig komedie. 

- Theatrical Version
- Mullins Family Fun
- Bloopers
- Deleted & Extended Scenes
- Acting Master Class

Anmeldelse skrevet den 17 januar 2014.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic 


Tilbage til blu-ray anmeldelser