Pure Audio blu-ray

Musik i hjemmebiografen med Dolby Atmos lyd

Pure Audio blu-ray disk er ikke noget nyt, men den bedste måde at opleve musik i Dolby Atmos. The SDE shop har et større udvalg og der kommer løbende nye udgivelser, flere udgivelser kommer i meget begrænset antal, så det gælder om at være hurtig ude hvis man vil have en title i sin samling.
 
Vi kommer løbende til at give karakter til Pure Audio blu-ray titler her på siden.

 Pet Shop Boys / Nonetheless blu-ray audio with Dolby Atmos Mix

Pet Shop Boys / Nonetheless

Pet Shop Boys nye album, Nonetheless på Pure Audio blu-ray  med Dolby Atmos-mix og 96/24 stereoversion.

Albummet ser Neil Tennant og Chris Lowe arbejde med producer James Ford for første gang. Ford har tidligere arbejdet med kunstnere, herunder Arctic Monkeys, Depeche Mode, Blur, Gorillaz og Simian Mobile Disco.

Nonetheless albummet indeholder 10 helt nye numre, indspillet og mixet i London sidste år, primært i James Fords studie i East London. Orkesteret og baggrundssangen blev indspillet i The Church-studiet i det nordlige London.
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (96kHz, 24-bit)
 
 
 
Luther Vandross / Never Too Much

Luther Vandross / Never Too Much

Luther Vandross' debutalbum fra 1981 Never Too Much på Pure Audio blu-ray med Dolby Atmos-mix og 96/24 stereoversion.
 
Albummet indeholder 7 numre og den originale 12" version af singlen 'Never Too Much' i 96/24 stereo.
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (96kHz, 24-bit
 
 
 
Mark Knopfler / One Deep River

Mark Knopfler / One Deep River

Mark Knopflers nye album, "One Deep River", er hans første siden siden "Down The Road Wherever" i 2018 og hans 6. album, der er blevet indspillet i British Grove Studios. Da Covid-restriktionerne blev lempet, samledes Mark og hans erfarne ensemble, herunder Guy Fletcher, Danny Cummings, Richard Bennett, Glenn Worf, Jim Cox og debutanten Greg Leisz (på pedal- og lap steel og akustisk guitar) for at skabe dette nye værk.

Sammen med sin betroede co-producer Fletcher omfavnede Mark den tidløse tilgang med et band, der indspiller live sammen. En metode, der synes mere og mere ualmindelig i nutidens teknologidrevne musikscene. Ved at blande traditionelt musikerskab med moderne produktionsteknikker forsøgte de at indfange essensen af deres kollektive kreativitet uden at bukke under for det hastværk og den hast, der ofte findes i moderne indspilningsprocesser.

Skabelsen af albummet er et pragteksempel på den synergi, der kan opstå mellem erfarne musikere, der ubesværet finder sammen og lader musikken finde sin egen organiske form.
 
Albummet indeholder 12 numre + 5 bonus nummer
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (96kHz, 24-bit
 
 
 
Paul Young / No Parlez

Paul Young / No Parlez

Paul Youngs solodebut No Parlez, udgivet i 1983, var et af 1980'ernes mest populære albums i Storbritannien. Albummet, der blev udgivet i juli 83, blev et kommercielt fænomen, idet det tog bolig i top 10, hvor det forblev i forbløffende 32 på hinanden følgende uger (uden en syv dages periode på #11) indtil marts 1984. Det indeholder de 10 bedste hits 'Wherever I Lay My Hat (That's My Home)' (#1), 'Come Back and Stay' (#4) og 'Love of the Common People' (#2).

Nu, fire årtier efter, får denne titan af 80'er-pop en bogstavelig talt super deluxe-behandling med en SDE-eksklusiv blu-ray-lydudgave, der helt sikkert vil være det sidste ord om No Parlez, med ikke færre end otte forskellige lydmix, inklusive en helt nyt fordybende Dolby Atmos Mix, et 5.1 mix, et nyt stereo mix og meget mere.

Alle de originale 24-spors, to-tommers analoge bånd blev lokaliseret, varmebehandlet ('bagt') og optaget til digital i forbløffende 192 kHz/24-bit klarhed. Processen ser albummet omhyggeligt genopbygget i stereo, med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, før den fordybende lyd Atmos og 5.1-miks bliver skabt. Dette er detaljeret og tidskrævende arbejde, og der er intet automatiseret ved det! Producer og kunstner David Kosten har påtaget sig dette arbejde (han skabte Atmos Mix til Mike Oldfields Tubular Bells), og No Parlez vil aldrig lyde bedre!

Der er otte versioner af No Parlez på denne blu-ray-lyd med de første seks (nedenfor) med 3 bonusnumre: Behind Your Smile (B-side), Yours (B-side) og I've Been Lonely For So Long ( Ingen Parlez-udtagelse).
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (96kHz, 24-bit)
 
 
 
Wham! / Fantastic

Wham! / Fantastic

Fantastisk. Det er hjemsted for fire britiske top 10 hitsingler i 'Wham Rap! (Enjoy What You Do?)', 'Young Guns (Go For It)', 'Bad Boys' og 'Club Tropicana'.  Albummet gik nummer et på de britiske albumhitlister og fik stjerner i duoen.
 
Blu-ray indeholder Albummet med 11 numre + 4 bonus numre i Dolby Atmos og 10 bouns numre som kun er i 96/24 stereo.
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (96kHz, 24-bit
 
 
 
 
Wham! / Make It Big
 

Wham! / Make It Big

Whams klassiske album Make It Big fra 1984 indeholder hits 'Wake Me Up Before You Go-Go', 'Careless Whisper' og 'Freedom'.

Denne eksklusive og begrænsede blu-ray-lyd* indeholder albummet i rumlig lyd (Dolby Atmos Mix) sammen med en højopløselig stereoversion og 21 bonusnumre.
 
Blu-ray indeholder 8 numre + 21 bonus numre,
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (96kHz, 24-bit
 
 

 Def Leppard / Diamond Star Halos limited

Def Leppard / Diamond Star Halos limited

Def Leppards studiealbum Diamond Star Halos fra 2022 på Pure Audio blu-ray  med Dolby Atmos-mix og 48/24 stereoversion.

Diamond Star Halos albummet inkluderer 'Kick', 'Fire It Up' og 'Take What You Want' og byder på gæstevokal fra Alison Krauss på to numre: 'This Guitar' og 'Lifeless'. Albummet – bandets 12. – blev co-produceret af Ronan McHugh og var en kritisk og kommerciel succes, der toppede i top 10 på både de britiske og amerikanske albumhitlister.

Diamond Star Halos albummet indeholder 15 helt nye numre + 2 bonus numre som tidligere kun har været udgivet i Japan.
 
Lyd: Dolby Atmos, LPCM 2.0 (48kHz, 24-bit)
 
 
 
 Lagt op den 6/7-2024