Journey 2: The Mysterious Island 3D blu-ray anmeldelse

Journey 2: The Mysterious Island 3D Blu-ray anmeldelse

Journey 2: The Mysterious Island 3D blu-ray anmeldelse

Journey 2: The Mysterious Island 3D Blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C = kodefri (UK udgave
Spilletid: 94 minutter
Lyd: DTS-HD Master Audio 5,1: Engelsk.
Undertekster: Danske, Engelske + 15 andre sprog
Aspect Ration: 1.78:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 28. maj 2012
Distributør: Warner home video
Antal disk: 3 = 3D + 2D + dvd.

Genre: Family, adventure. 
Biograf premiere: 3 maj 2012.

Crew:     
Instruktør: Brad Peyton
Manuskript: Brian Gunn & Mark Gunn
Producere: Michael Bostick executive producer
Richard Brener executive producer
Samuel J. Brown executive producer
Michael Disco executive producer
Adam Ellison associate producer
Beau Flynn producer
Hiram Garcia associate producer
Charlotte Huggins producer
Dwayne Johnson co-producer
Evan Turner executive producer
Tripp Vinson producer
Marcus Viscidi executive producer
Fotograf: David Tattersall
Klip: David Rennie
Musik: Andrew Lockington

Skuespiller:  
Dwayne Johnson som Hank
Michael Caine som Alexander
Josh Hutcherson som Sean
Luis Guzmán som Gabato
Vanessa Hudgens som Kailani
Kristin Davis som Liz

Beskrivelse: 
3D-familieeventyret Journey the mysterious island tager sin begyndelse, da 17-årige Sean Anderson (Josh Hutcherson) modtager et kodet nødsignal fra en mystisk ø, der ikke findes på noget kort. Ude at stand til at holde Sean fra at finde frem til, hvor signalet kommer fra, drager Seans nye stedfar Hank (Dwayne Johnson) med på en færd, der først fører dem til det sydlige Stillehav og siden til et sted, kun ganske få mennesker har set. Eller er kommet levende fra. Det er et sted med overvældende skønhed, mærkelige og farlige skabninger, vulkaner, bjerge af guld og mere end en utrolig hemmelighed.

Sammen med Gabato (Luis Guzmán), den eneste helikopterpilot, der er villig til at vove turen, og Gabatos smukke og viljestærke datter Kailani (Vanessa Hudgens) drager de af sted for at finde øen, fast besluttet på at redde dens eneste menneskelige beboer og slippe væk igen, inden voldsomme underjordiske rystelser tvinger øen til havets bund og begraver dets skatte for evigt.

Journey 2: The Mysterious Island 3D Blu-ray anmeldelseJourney 2: The Mysterious Island er opfølgeren til Rejsen til jordens indre som kom i 2008. Det er ikke nødvendigt at se den første film før Journey 2: The Mysterious Island smides i blu-ray/dvd afspilleren.  Filmen er god underholdning uden de store overraskelser og det anbefales at den ses i 3D hvis det er muligt.

Journey 2: The Mysterious Island 3D Blu-ray anmeldelse
Journey 2: The Mysterious island kommer med et DTS-HD Master Audio 5,1 mix. Lydsporet er dynamisk og surround kanalerne bliver brugt aktivt med nogle gode panoreringer. Dialogen er klar og tydelig. LFE kanalen (subwoofer) er godt tilpasset til resten af lydsporet. Der mangler dog lige det sidste før lyden kan få topkarakter.Overførselen af Journey 2: The Mysterious island til blu-ray er rigtig flot. Billedet er skarpt og med en flot dybde. Ligesom lyden kan billedet ikke få topkarakter.3D udgaven af Journey 2: The Mysterious island henvender sig til alle dem som elsker eller bare mener at 3D kun handler om at effekter skal komme helt ud af skærmen for at det er sjovt at se 3D. Filmen har et billede med rigtig god dybde, flotte farver og sort niveau.

Oplevede på systemet som er brugt til anmeldelse at der var et par scener med crosstalk/ghosting men ikke nok til at ødelægge film oplevelsen.

Journey 2: The Mysterious island i 3D ligger helt klart i toppen som en af bedste 3D blu-ray der er kommet indtil videre. 3D udgaven vil være det perfekt valg når 3D projektoren eller 3D fladskærmen skal vises frem.-Are You Strong Enough to Survive Mysterious Island? (HD, 21 minutter)
-Deleted Scenes (HD, 6 minutter)
-Gag Reel (HD, 1 minut)
-UV Digital Copy.

Anmeldelse skrevet den 16 juni 2012. Biojensen.

Tilbage til
Blu-ray anmeldelser eller 3D Blu-ray anmeldelser