Det Regner Med Frikadeller 2 blu-ray anmeldelse

 
Det Regner Med Frikadeller 2  blu-ray anmeldelse
 
Det Regner Med Frikadeller 2 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Michael Sørensen

Det Regner Med Frikadeller 2 blu-ray anmeldelse
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave) 
Spilletid: 1 time og 35 minutter 
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1 : Engelsk
Dolby Digital 5,1: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk.
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk.
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 2.40:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 13 juni 2014
Distributør: Universal Sony Pictures Home Entertainment 
Antal disk: 1 = blu-ray

Genre: Animation

Crew:     
Instruktør: Cody Cameron, Kris Pearn
Manuskript: Erica Rivinoja, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Producere: Bla. Kirk Bodyfelt, Chris Juen, Phil Lord
Klip: Robert Fisher Jr., Stan Webb
Music: Mark Mothersbaugh

Skuespiller som ligger stemmer til den Engelske udgave:
Bill Hader som Flint Lockwood (voice)
Anna Faris som Sam Sparks (voice)
James Caan som Tim Lockwood (voice)
Will Forte som Chester V (voice)
Andy Samberg som Brent McHale (voice)
Benjamin Bratt som Manny (voice)
Neil Patrick Harris som Steve (voice)
 
Beskrivelse: 
Opfinderen Flint Lockwood troede, at han havde reddet hele verden, da han ødelagde sin mest berygtede opfindelse – en maskine, der lavede vand til mad og forårsagede frikadelleregn og spaghettitornadoer. Men Flint opdager snart, at hans maskine overlevede og nu er begyndt at lave mutanter af mad og dyr! Flint og hans venner drager ud på en eventyrlig mission, der får mundvandet til at løbe, for at bekæmpe sultne tacodiller, rejeaber, flodkartofler, ostekopper og andre madmonstre for at redde verden – igen!
 
Det Regner Med Frikadeller 2 blu-ray anmeldelse
 
Så er den gal igen. Det regner med fast food og endnu engang må Flint og hans venner berede sig på en tornado af mad i alle former, der kan få enhver barnlig sjæl til at flække af grin. Jeg skal med det samme tilstå, at jeg ikke overhovedet brød mig om den første film, som jeg fandt langt under middel i forhold til andre animationsfilm, der meget nemmere kunne tåle en crossover mellem sjov for børn og underholdning for voksne. Derfor var det med meget lidt forventning, at Det Regned Med Frikadeller 2 røg i afspilleren – og den skuffede ikke. Det skal forstås som, at vi i denne fortsættelse får meget mere af det samme. Jokes henvendt til børn, en historie henvendt til børn – og en humor, der ikke overraskende er henvendt til børn. Hvad er der så galt med det? Ingenting som sådan, men man er måske blevet lidt forvent, når film som Frost, Flyvemaskiner og Ice Age alle formår at lægge et fint lag over barnagtighederne, så selv voksne kan hygge sig og grine med. Her falder frikadellen med et brag. Det er simpelthen så umorsomt og meget langt fra underholdende, hvis man har tallet 19 som det første tal i ens fødselsår.

Hvorfor så tre stjerner? Fordi filmen er flot lavet, stemmerne er gode og historier er nogenlunde original (hvis man da ikke har set 1’eren). Vigtigst af alt er dog en ting. Målgruppen. Børnene grinede fra start til slut, var underholdt hele filmen igennem og fortsatte deres grin og begejstring lang tid efter at filmen var slut. Meget mere kan man dårlig forlange som forældre. Også selv om at filmen overhovedet ikke er sjov for en gammel sur mand årgang 1970.
 Det Regner Med Frikadeller 2 blu-ray anmeldelse
Ingen overraskelser – ej heller nogen skuffelser. Et smukt billede med en bred palet af farver, der har masser af gennemslagskraft og tydelighed. Det kan måske virke gennemsnitligt for en moderne animationsfilm, men det er stadig imponerende – og er i virkeligheden kun et udtryk for, hvor forkælet vi er, når det kommer til denne type film. Godt solidt sortniveau komplimenterer farverne på et produkt, der er både smukt og prangende på billedsiden.
 
Her er vi ude i det samme som med billedet, så længe man holder sig til original lyden, der bliver præsenteret i 5.1 DTS HD-MA. God dynamik, tydelig dialog og lækre effekter holde surroundsystemet godt kørende gennem hele filmen. Desværre er målgruppen jo børn, så vi får serveret et gennemsnitligt lydspor på dansk, der både er fladt og uden nuancer i forhold til originalsporet.
 
- Kommentarspor
- En madelskers anatomi
- Produktionsdesign
- Fantastiske rulletekster
- Cloudy Café
- Såden blev monstrene bygget
- Den mystiske Sasquatch
- Lækkert produktionsdesgin
- Musikvideo
- Fraklippede scener
- Fire sjove minifilm

Anmeldelse skrevet 17. juni 2014.

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment

Tilbage til blu-ray anmeldelser