Anmeldelse: Scandal sæson 1

 
scandal sæson 1 dvd anmeldelse
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Kerry Washington som Olivia Pope
Columbus Short som Harrison Wright
Darby Stanchfield som Abby Whelan
Katie Lowes som Quinn Perkins
Guillermo Diaz som Huck
Jeff Perry som Cyrus Beene
Joshua Malina som David Rosen
Bellamy Young som Mellie Grant
Tony Goldwyn som Præsident Fitzgerald Grant
Henry Ian Cusick som Stephen Finch
 
Beskrivelse: 
Quinn Perkins er en ung kvinde der bliver tilbudt hendes livs største job mulighed og uden de helt store overvejelser siger hun ja til jobbet. Hun skal arbejde for Olivia Pope og hendes team som i bund og grund består af en flok tidligere kriminelle og ofre for forbrydelser. Olivia Pope er ikke en helt almindelig advokat, hun tager de sager som ingen andre vil røre. FBI hader Pope og hendes team da de altid er et skridt foran. Det er ikke altid helt ufarligt det de laver, men Olivia Pope og hendes team vil gøre alt for at de uskyldige går fri og at få de skyldige bag tremmer.

Olivia Pope har tidligere arbejdet tæt på Præsidenten, men har valgt at blive selvstændig til trods for et godt og fast job i det hvide hus. Præsidenten bliver beskyldt for at have haft en affære med en ung kvinde og han pudser Olivia Pope på hende, hvilket resulterer i et selvmords forsøg af den unge kvinde. Skal Olivia tro på kvinden eller tro på at når præsidenten siger han kun elsker en person i sit liv at det så passer. For måske er det Olivia og ikke hans kone han elsker.

Quinn kommer til et job hvor hun aldrig holder fri. Olivia er en benhård kvinde og følelser vises ikke. Men efter bruddet med det hvide hus og præsidenten får Olivia sider af sig selv at se som hun ikke kender til. Ikke nok med det så bliver deres team også truet af Cyrus som er præsidentens højre hånd. Dette medfører en hård og brutal kamp for retfærdighed og skal man gøre Olivia og hendes team tavs kan det godt ende med et mord eller to.
 
scandal sæson 1 dvd anmeldelse
 
Anmeldelse:
Denne slags advokat serier er set utallige gange før, men alligevel er Scandal noget for sig selv da de ikke er ligeså kedelige som advokat serier godt kan være. De er mere et hold som CSI, da de hver især har et område de er specialist på. Olivia styrer teamet med hård hånd og det gør hun rigtig godt. Hun spiller rollen super godt og ligeså hård, kold og kynisk hun kan være ligeså blød og sød kan hun være.

De øvrige hovedpersoner gør det også godt. Henry Ian Cusick der spillede med i serien Lost spiller den lidt dame glade og selvglade mand der udenpå lever livet, men efter et sammenbrud da reddede Olivia ham. Tony Goldwyn der rigtig kom frem i filmen Ghost spiller præsidenten. Han kunne dog godt spille rollen bedre, men et godt stykke inde i serien da sker der noget med ham og så viser han alligevel et godt skuespil. Rollen som præsidentens højre hånd, spilles af Jeff Perry og han er rigtig god i hans rolle.

Alt i alt er Scandal en god serie, der har et godt indhold og er kreative med deres historier. Man får løbende mere og mere at vide om de enkelte personers liv og på denne måde kommer man til at få et forhold til dem. Selve hovedhistorien der handler om Olivia og hendes tidligere arbejde og forhold til præsidenten og det hvide hus kører hele serien igennem. Ud over dette så er der nogle gode historier der for det meste slutter efter hvert et afsnit, så man er godt underholdt hele vejen igennem. Der er kød nok på serien til at en sæson 2 er velkommen.


Anmeldelse skrevet marts 2014. 

Tilbage til Serie anmeldelser