Anmeldelse: Revenge sæson 2

 
Revenge sæson 2 dvd anmeldelse
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Madeleine Stowe som Victoria Grayson
Emily VanCamp som Emily Thorne & Amanda Clarke
Gabriel mann som Nolan Ross
Nick Wechsler som Jack Porter
Joshua Bowman som Daniel Grayson
Crista B. Allen som Charlotte Grayson
Ashley Madekwe som Ashley Davenport
Connor Paolo som Declan Porter
James Morrison som Gordon Murphy

Instruktør:
Kenneth Fink
Matt Earl Beesley
Bobby Roth
J. Miller Tobin
Sanford Bookstaver
 
Beskrivelse: 
Emily Thorne fik den noget chokerende oplysning som var at familien Grayson havde stået for at slå Emilys far ihjel. De fik en fængselsbetjent til at udføre det beskidte arbejde. Dette ville Emily ikke se igennem fingre med og det skulle hævnes. Men Emily valgte ikke at slå hendes fars morder ihjel, selvom hun nok burde have gjort det. Hun fik reddet Nolan fra døden og nu er Nolan endnu mere opsat på at hjælpe Emily med at få hævn over familien Grayson. Men nu er det ikke kun Emilys hævn man skal tage seriøst, for hævnen mellem Daniel og hans forældre synes også større og større.

Emilys ekskæreste Daniel er nu sammen med Ashley, men Ashley spiller ikke med helt åbne kort da hun arbejder for Daniels far. Han er kun ude på at Daniel skal slippe hans penge fri fra hans fond, så de kan indgå i firmaet. Alt i mens de kæmper deres kamp om de store summer af penge da er Daniels søster Charlotte gået helt ned over hendes mors død i flystyrtet som kostede mange menneskers liv. Men det er ikke alle der døde under flystyrtet og det viser sig da også til Charlotte, Daniel og deres fars store overraskelse at Victoria mirakuløst overlevede og nu er Victoria blevet rigtig sur.
 
Revenge sæson 2 dvd anmeldelse
 
Anmeldelse:
Man skal virkelig holde tunge lige i munden med en serie som Revenge, for i det ene øjeblik så ser alt sort ud for den ene part men i næste afsnit så er det dem der holder de rigtige kort. En skuespiller der døde i sæson 1 er pludselig kommet tilbage fra de dødes grav og er lige med i 2-3 afsnit i sæson 2 for så at dø igen. Det hele virker meget forvirrende her i starten af sæson 2. Der kommer nye skuespillere til, men ikke nogen der skiller sig meget ud fra resten, dog på nær James Morrison fra 24 timer, men hans scener er alt for korte inden han dør. Sæson 2 en smule langtrukken.

Sæson 1 af Revenge kunne formentlig godt have sluttet og så havde det været en spændende lille serie. Men med Revenge ser det ud til at det kunne gå hen og blive en evigheds serie som så mange andre serier er. Spørgsmålet er så om Revenge har stof nok til at serien kan fortsætte og det synes undertegnede ikke den har. Dermed ikke sagt at serien er direkte dårlig, for det er den ikke, men det tager mange afsnit før den kommer hen hvor den skal. 22 afsnit i hver sæson er rigtig mange og da kunne den med fordel kortes ned til det halve uden det ville gøre noget. Dette er også med til at karakteren ikke er så høj her i sæson 2.


Anmeldelse skrevet februar 2014. 

Tilbage til Serie anmeldelser