Anmeldelse: Revenge sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Madeleine Stowe som Victoria Grayson
Emily VanCamp som Emily Thorne & Amanda Clarke
Gabriel mann som Nolan Ross
Nick Wechsler som Jack Porter
Joshua Bowman som Daniel Grayson
Crista B. Allen som Charlotte Grayson
Ashley Madekwe som Ashley Davenport
Connor Paolo som Declan Porter
Barry Sloane som Aiden Mathis

Instruktør:
Kenneth Fink
Matt Earl Beesley
Bobby Roth
J. Miller Tobin
Sanford Bookstaver
 
Beskrivelse: 
Emily Thorne er en ung kvinde som flytter til Hamptons, en by hvor kun de rigtig rige folk dominerer. Dem der ikke tjener så mange penge de kæmper for at klare sig bare nogenlunde iblandt de rige. Da Emily var barn blev hendes far beskyldt for at være bagmand for en forfærdelig flyulykke hvor hundredevis af mennesker blev dræbt. Det er parret Conrad og Victoria Grayson der fik hendes far beskyldt for denne ulykke. Emilys så aldrig hendes far mere og nu er han død og da Emily blev voksen røg hun i fængsel. Da hun kom ud arvede hun 49 % af hendes fars virksomhed som han ejede med hans partner Nolan. Nolan lovede at beskytte Emily, men hun vil ikke have hans hjælp.
 
Emily er som sagt tilbage i byen og hun er kun ude på en ting og det er hævn. Hun nedlægger alle der var med til at få hendes far bag tremmer, og uanset om det er med mord til følge så stopper hun ikke før at alle er hævnet. Emily tror det er let gjort, men da familien Grayson er det mest magtfulde par i byen så får hun kamp til stregen. Ikke nok med det så bliver Emily forelsket i deres søn Daniel og derefter er der ingenting der går efter hendes nøje udregnede planer.
 
Langt om længe lader hun Nolan hjælpe hende med at få ødelagt livet for folkene i Hamptons. Men kan Emily nu også stole på Nolan, og kan hun også stole på hendes nye kæreste Daniel. Emily hed før i tiden Amanda Clarke og har byttet identitet med en anden. Ingen burde finde ud af dette, men nu er der en der snager i hendes tidligere liv og den person står ikke i vejen hvis der skal myrdes en eller to personer for at få Emily fanget. Så er spørgsmålet hvem af dem der er den klogeste.
 
Revenge sæson 1 dvd anmeldelse
 
Anmeldelse:
Der findes utallige serier om hævn, magtkampe og intriger og Revenge er da også en af dem. Men alligevel har den noget de andre ikke har. En historie der holder vand, ja nogenlunde ihvertfald. Sådanne serier plejer at ende ret langt ude når de fortsætter sæson efter sæson, men her i sæson 1 da er den stadig god. Der er ikke sparet på noget og det er helt ufatteligt så mange penge de kan bruge og man ser stort set ikke nogle af dem arbejde i serien.
 
Selve historien om den lille pige Amanda hvis far blev uskyldig dømt og ført bag lyset af familien Grayson og deres venner, er faktisk rigtig god. Som lille pige ser Amanda hendes far i en voldsom diskussion med manden der ødelagde deres liv, og kort tid efter bliver faderen arresteret. Lige efter har hun villet have hævn over dem alle og hun har haft mange år til at planlægge det hele ned til mindste detalje.
 
Der er få kendte skuespillere med i serien og dem man kender er fra andre serier i samme genre. Emily Thorne der spilles af Emily VanCamp spiller rollen rigtig godt da hun både er udspekuleret, romantisk men ligeså kold og kynisk bliver hun når der er brug for det. Ellers er der Madeleine Stowe og Nick Wechsler som man har set mest til i andre serier. Til sæson 1 af Revenge er der masser af indhold til en god historie, så det bliver spændende at se om der er nok til at kommende sæsoner bliver gode.


Anmeldelse skrevet februar 2014. 

Tilbage til Serie anmeldelser