Anmeldelse: Beauty and the Beast sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Kristin Kreuk som Catherine Chandler
Jay Ryan som Vincent Keller
Austin Basis som J.T Forbes
Max Brown som Evan Marks
Brian White som Joe Bishop
Rob Stewart som Mr. Chandler

 
Beskrivelse: 
Catherine Chandler arbejder i drabsafdelingen og har på overfladen styr over hendes liv. Hun er dygtig til hendes arbejde og er en god kollega der er til at stole på. Tilbage i 2003 blev hendes mor brutalt myrdet lige for øjnene af hende, og meningen var også at Catherine skulle myrdes, men lige i sidste øjeblik blev hun reddet. Omtumlet og i chok ser hun at hendes redningsmand ikke er et menneske, men han forsvinder med det samme ud i mørket.
 
Tilbage til nutiden bliver hun igen overfaldet og igen bliver hun reddet af den samme person som tidligere. Det er den tidligere læge Vincent Keller som har været ude for et forsøg i Afghanistan hvor flere personer blev udsat for et medicinsk forsøg. Vincent Keller og de andre fik super kræfter og kunne se og høre folk på kilometers afstand. Hele forsøget bliver droppet og alle på nær Vincent bliver dræbt. Vincent lever nu i skjul med sin eneste ven JT i en stor lagerhal. Vincent ved en masse om Catherines mor og hvorfor hun blev dræbt og sammen kæmper de to nu imod det tidligere firma som Vincent arbejde for.
 
Beauty & Beast sæson 1 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Selvom Catherine har det hele i et godt job, succes på jobbet og venner og endda også en fyr der er vild med hende, ja så er hun ensom. Hendes mor blev brutalt slået ihjel for øjnene af hende for år tilbage og privat undersøger hun sagen på livet løs, men hun kommer ikke videre. Men skæbnen vil at hun igen bliver reddet af den samme person Vincent som reddede hende da hendes mor blev dræbt.
 
Catherine og Vincent udvikler langsom men sikkert et venskab og sammen går de i gang med at finde ud af hvad der er sket. Det er ikke så meget man ser til hvad Vincent kan af overnaturlige ting, men de ting han laver er udmærket lavet. Det er ikke en serie der virkelig fanger en hvor man bare skal se afsnit efter afsnit. Historien er lidt for tynd og afsnittene er meget langtrukne, det gør ikke serien direkte dårlig men den fanger ikke nok.


Anmeldelse skrevet januar 2014. 

Tilbage til Serie anmeldelser