Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Streaming anmeldelser
Se Streaming anmeldelser Tryk her

Lexicon MC-14

Lexicon MC-14 High-End Surround Processor

Lexicon High-end MC -14 surround-processor vist frem på CES 2014

Harman Luxury Audio Group annoncerede sin Lexicon MC- 14 surround-processor, en High-end forforstærker / processor designet til at levere ekstraordinær lyd og videokvalitet. Som efterfølger til den ikoniske Lexicon MC- 12 platform, 7.1 -kanals MC -14 tilbyder omfattende tilslutningsmuligheder og kontrol funktioner og er ideel til brug i de mest sofistikerede High-end hjemmebiografer.

Designet til at kunne levere det optimale samme med Lexicons RX -7 og ZX -7 multi-kanal forstærkere, MC -14 tilbyder et omfattende supplement af digital og analog lyd og video-tilslutninger. Det giver kildeindgange til Blu-ray, satellit / kabel, spil, medier, DVR, TV, CD og et lydkomponent med to XLR (balanceret ) indgange, sammen med en USB-port til direkte tilslutning til lyd fra en computer eller musikserver. MC -14 har ni digitale lyd indgange, seks analoge stereo og 7.1 analoge indgange, afbalanceret og single lydudgange og et hovedtelefonstik. Dens video tilslutningsmuligheder omfatter otte HDMI ™ indgange, to HDMI udgange. MC- 14 er designet til at fungere problemfrit med andre audio / video komponenter takket være dens Ethernet og RS-232 porte, IR -indgang og trigger indgange og udgange.

MC- 14 er udviklet til at levere uovertruffen lyd og video, herunder kompatibilitet med digitale og computer lydkilder. MC -14 benytter audiofile Crystal Semiconductor D / A-konvertere, diskret klasse A audiokredsløb, separate strømforsyninger til de analoge og digitale sektioner og Premium interne komponenter til at formidle musik og film soundtracks med en fantastik klarhed, dynamisk effekt og realisme. MC -14 er kompatibel med Dolby ® True HD, DTS -HD Master Audio ™ og andre Dolby Digital og DTS. En bypass -funktion giver en all-analog signalvej for lydentusiaster, der ønsker at høre mest fra analoge musikkilder.

Lexicon MC -14 har multirumsfunktion og kan uafhængigt afspilning af to forskellige A / V- kilder i to forskellige rum. Det giver en komplet supplement af justeringer for at optimere sin lydudgang til ethvert system og værelse. Det omfatter Bass management for alle program kilder og typer af højttaleropsætninger niveau og forsinkelse justering for hver kanal, et udvalg af DSP surround - enhancement tilstande for 2-kanals musikkilder og mange ekstra funktioner.

MC -14 er designet til nem opsætning og betjening. Frontpanelet har et 4 linjers display, og enheden er forsynet med en fuld funktion fjernbetjening.

Lexicon MC-14 surround-processor vil være tilgængelig i april 2014

26/1-2014 

Lexicon forhandler liste

Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser
Udstyr anmeldelser
Udstyr anmeldelser Tryk her
Demo disc
Demo disc Tryk her