Anmeldelse: Dexter sæson 4

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Michael C. Hall som Dexter Morgan
Jennifer Carpenter som Debra Morgan
David Zayas som Angel Bastia
James Remar som Harry Morgan
C.S. Lee som Vince Masuka
Lauren Vélez som Maria LaGuerta
Desmond Harrington som Joseph Quinn
Julie Benz som Rita Benneth
Geoff Pierson som Tom Matthew 
John Lithgow som Arthur Mitchell
Courtney Ford som Christine Hill

Instruktør:
John Dahl
Steve Shill
Keith Gordon
Marcus Siega
Ernest R. Dickerson
Michael Cuesta
Romeo Tirone
Tony Goldwyn
 
Beskrivelse: 
Efter Dexters såkaldte ven Miguel er afgået ved døden, selvfølgelig slået ihjel af Dexter, men det er der ingen der ved. Dexter fik også lukket munden på Miguels bror Ramon så alt er i den skønneste ro og orden i Dexters liv igen. Det varer dog kort tid da Rita er helt oppe at køre over deres kommende bryllup som står for døren, men det hele lykkedes og Dexter og Rita bliver gift. Dexter er blevet familiefar. Kone, børn, hus og stor familiebil, en rigtig forstadsægtemand helt ligesom alle hans naboer. Dexter har dog den hemmelighed at han er massemorder.

Der går ikke lang tid før Dexter begynder at savne hans hobby og trangen til at slå skyldige mennesker ihjel, den kommer tættere og tættere på. Han finder hurtigt det perfekte offer men han har bare et stort problem. Han er træt, meget træt. Som familiefar får han næsten ingen søvn, så han falder i søvn sammen med hans offer, og så begår han en gruelig fejl som kan koste ham alt.

Hans søster Debra der lige er blevet forfremmet er også kommet videre med hendes noget ustabile liv. Hun har fået sig en kæreste og er flyttet sammen med ham. Men hendes gamle elsker Lundy, der også var hendes chef er tilbage i byen, og de har meget svært ved at holde sig fra hinanden. Debra og Lundy kommer hurtigt på sagen af en ny massemorder der er på spil i byen. De finder hurtigt ud af at han har været aktiv i over 30 år. Men Dexter har også fået øjnene op for den nye massemorder, så spørgsmålet er hvem der finder ham først, eller om morderen finder dem først.
 
Dexter sæson 4 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Dexter fortsætter med succes efter succes efter hver sæson der bliver lavet, og sæson 4 er stadig på sit højeste. Man begynder også at lære Dexter's kollegaer at kende og får et forhold til dem også. Især hans lidt halvskøre kollega Vince Masuka (C.S Lee) er et sjovt bekendtskab. Men generelt så er det nogle sjove typer han arbejder sammen med og det giver serien lidt ekstra da der er så mange man holder af.

Tidligere FBI chef Lundy er tilbage som pensionist, men han er stadig på jagt efter mordere og denne gang er han meget tættere på morderen end han tror. Travis Marshall der spilles af John Lithgow spiller den meget sindsyge massemorder. Han er fuldstændig utilregnelig og det gør ham endnu mere uforudsigelig i hans rolle. Dexter er egentlig lige så langt ude som han og selvom Travis også har hans gode sider så er Dexter bare den eneste massemorder man kan heppe på.

Dexter som familiefar var ikke lige det man regnede med da serien startede, men han holder virkelig af dem han elsker og lige stik modsat med dem han ikke har følelser for.
Dexter fører stadig dybe samtaler med hans afdøde far og han hjælper ham ofte ud af kritiske situationer som han ofte kommer ud i. Det er en super god karakter Michael C. Hall spiller og han passer perfekt til rollen som den massemorder vi alle elsker.


Anmeldelse skrevet 28 december 2013.