Anmeldelse: Arrow sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Stephen Amell som Oliver Queen/Arrow
Katie Cassidy som Laurel Lance
David Ramsey som John Diggle
Willa Holland som Thea Queen
Colin Donnell som Tommy Merlyn
Manu Bennett som Slade Wilson
 
Beskrivelse: 
Oliver Queen er en ung knægt der har alt. Han er søn af multi millionæren Robert Queen der ejer Queen Industrie. Oliver vælter sig i damer, fester og hurtige biler og han nyder livet og tager ikke stilling til noget som helst i livet da alt bliver serveret på et sølvfad for ham. Under en sejltur med bla. hans far og hans kærestes lillesøster som han er utro med kommer de ud i et voldsomt uvejr og skibet kæntrer. Hun dør for øjnene af Oliver og i sidste øjeblik bliver han reddet ombord på redningsbåden. Pga mad og drikke mangel skyder hans far den anden overlevende og skyder sig selv i hovedet for at Oliver kan overleve.

Da Oliver endelig kommer ind til øen tror han at han er alene, men det går hurtigt op for ham at han er kommet fra ét helvede ude på havet til et nyt helvede på øen. 5 år har Oliver overlevet på en barsk klippeø og ved et tilfælde bliver han reddet. Hjem kommer en helt anden Oliver med store ar på krop og sjæl og han er gået fra drengerøv til mand. Han er kommet tilbage med kun et mål og det er at få alle byen spidser der snyder og bedrager ned med nakken og dem er der mange af. Han har lovet hans far at han vil bekæmpe disse mænd og med det har han brug for hans evner han fik på øen.

Om natten bliver han til Arrow der bekæmper byens korrupte magtfulde mænd. Selvom Arrow nærmest har super kræfter har han brug for hjælp og det får han fra en uventet side.
Sammen med hans nye makker da bekæmper de byens korrupte mænd og eventuelle tyve og bankrøvere der genere byens borgere. Det går hurtigt op for Oliver at han ikke kan stole på ret mange og endda hans nærmeste familie kan han ikke stole på, så ved siden af at redde byens uskyldige skal han også finde ud af hvem han kan stole på og det kan let få døden til følge at stole på de forkerte mennesker.
 
Arrow sæson 1 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Arrow er en rigtig god serie hvor der er masser af vold, action, romantik og den har det der superhelte film over sig på den helt rigtige måde. Med det menes der at det aldrig bliver for meget og det er rigtig godt lavet med de effekter der er brugt. Det er som sagt en serie med gang i og synes ikke man på noget tidspunkt keder sig, og hvert et afsnit har stort set et nyt emne der tages op og afsluttes når afsnittet er slut. Selvfølgelig kører selve hovedhistorien hele serien igennem og man får et tilbage kig i tiden til da Oliver var tilbage på øen. Det er rigtig fint lavet da man hele tiden får mere og mere at vide om livet på øen.

Serien er taget fra den originale Green Arrow fra DC Comics og der er da ændret en del her i denne nye udgave. Hans familie er stenrige og det er rent luksus han lever i og selvom han bare kunne komme tilbage og arbejde i virkomheden så vælger han selvfølgelig at redde byen med hans bue og pil. Han er jo en slags Robin Hood der tager fra de rige og giver tilbage til de fattige og det giver rigtig mange fede afsnit med masser af action og den er ikke altid for sarte sjæle.

Steven Amell der spiller hovedrollen som Oliver/Arrow er perfekt til denne rolle. Han er både charmetrolden alle pigerne falder for da han ser godt ud, og om natten forvandles han til Arrow der bekæmper alle de onde med hans bue og pil. David Ramsey der spiller Olivers makker klarer også rollen rigtig godt og især Paul Blackthorne (24 timer) der spiller politi manden der også er far til pigen der døde som Oliver havde med på båden, han spiller hans rolle ret intens. Arrow er helt klart godkendt og flere sæsoner er meget velkomne hvis de fortsætter i samme stil.


Anmeldelse skrevet december 2013. 

Tilbage til Serie anmeldelser