Anmeldelse: The Cape sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
David Lyons som The Cape/Vince Faraday
Keith David som Max Malini
Summer Glau som Orwell
James Frain som Peter Flemmings/Chess
Jennifer Ferrin som Dana Faraday
Ryan Wynott som Trip Faraday
Dorian Missick som Marty Voyt
Martin Klebba som Rollo
 
Beskrivelse: 
Vince der arbejder for politiet sammen med hans bedste ven Marty bliver tilbudt job inden for det private politi der skal beskytte byens borgere. Vince bliver lokket i en fælde af hans bedste ven og bliver beskyldt for at være byens store skurk The Chess. Vince bliver efter en hektisk jagt dræbt under en eksplosion. Dette er ihvertfald det som alle tror skete. Men Vince bliver reddet af folkene fra et cirkus som er i byen, og det er ikke helt almindelige cirkus artister. De er professionelle bankrøvere som røver byens banker en efter en og holder cirkus forestillinger om aftenen.

Vince's kone og søn ser på live tv at Vince dør i eksplosionen og deres verden bryder sammen. Vince kone betror sig til vennen da hun ikke ved at han er skyld i hendes mands død. Vince har hver aften læst tegneserien The Cape højt for hans søn, så da muligheden byder sig bliver Vince til The Cape som er sønnens superhelt, og på denne måde kan han se hans kære familie uden de ved det er ham der er i live. Hele byen ved at Vince også var personen Chess og de er glade for at Chess nu er død. Chess er en hård og brutal person der slår alt og alle ihjel der går imod ham og nu kæmper Vince en hård kamp for at få hævn, men han har brug for hjælp og dette får han sammen med The Cape.
 
The Cape sæson 1 anmeldelse
 
Anmeldelse:
The Cape kunne egentlig være en udmærket lille serie. Der er få kendte skuespillere med og nogle spiller rollen udmærket men der er så sandelig også en del andre der spiller deres rolle så dårligt at man sidder og krummer tæer over dem. Man kan tydeligt se at der ikke har været det helt store budget at bruge til denne her serie og dette går også ud over de mange specials effekter der er brugt. Som om dette ikke var nok så er der utallige små fejl i serien som hvis en rude går i stykker i en bil så er den hel sekundet efter, og starter man med at lægge mærke til det så finder man mange fejl. Historien The Cape som i tegneserien er ok og den kan da også godt klares at se en enkelt gang hvis man ikke lige har andet at se. Men karakteren er også efter udførelsen af serien.  


Anmeldelse skrevet december 2013. 

Tilbage til Serie anmeldelser