Anmeldelse: Dexter sæson 2

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Michael C. Hall som Dexter Morgan
Jennifer Carpenter som Debra Morgan
David Zayas som Angel Bastia
James Remar som Harry Morgan
C.S. Lee som Vince Masuka
Lauren Vélez som Maria LaGuerta
Desmond Harrington som Joseph Quinn
Julie Benz som Rita Benneth
Christina Robinson som Astor Benneth
Preston Bailey som Cody Benneth
Geoff Pierson som Tom Matthew
Erik King som James Doakes

Instruktør:
John Dahl
Steve Shill
Keith Gordon
Marcus Siega
Ernest R. Dickerson
Michael Cuesta
Romeo Tirone
Tony Goldwyn
 
Beskrivelse: 
Efter mordet på Dexters bror som politiet i øvrigt tror har begået selvmord er der faldet lidt ro over Miami igen. Dexters søster Debra der var tæt på at blive slået ihjel er en omvandrende bombe. Hun er både chokeret over at hun var tæt på at dø men mest over at hun kunne blive snydt så meget som hun blev. Hun bor hos Dexter, men det er ikke det han er allermest glad for da han har det bedst alene. Grunden til dette er jo meget simpel, for når man arbejder om dagen og er massemorder om natten er det bedst at bo alene.
 
Efter at Dexter slog hans biologiske bror ihjel har han fået svært ved at slå andre ihjel. Han er chokeret over hans egen måde at være på, og har svært ved at forstå hvorfor han har mistet modet til at lave det dødelige stik. Ikke nok med at han er begyndt at tvivle på sig selv så er hans kæreste Rita også i tvivl om Dexter har noget at gøre med hendes eksmands heroin misbrug, og at han endte i fængsel på grund af dette. Det kræver en ekstra indsats af Dexter på det personlige plan og det passer ham ikke.
 
Politiet finder Dexters "gravsted" på bunden af havet lidt ude for Miami's kyst, hvor han dumper alle hans poser med lig delene i. Det er Miami's største mordsag nogensinde, så de indkalder FBI og nettet strammes endnu mere om Dexter. Hans søster Debra jubler, for nu kan hun arbejde sig ud af alle hendes problemer med at finde den nye seriemorder som jo er en del tættere på hende end hun regner med. Dexter derimod, aner ikke hvad han skal gøre. Opdager hans kollegaer ham?! Kan han skjule overfor dem at det er ham der er morderen?! Hvad gør han? Han gør det han er bedst til, han er jo ikke massemorder for ingenting!
 
Dexter sæson 2 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Dexter har virkelig problemer med sig selv efter mordet på hans bror. Han kan ikke få sig selv til at slå ihjel mere og det bekymrer ham. Man burde ikke holde med en morder men da Dexter ikke har fået nogle slået ihjel i mere end 3 afsnit, sidder man og savner den spænding der er ved at se på hans mord. Grunden til dette er jo at det er de meget onde folk der slipper for fængslet som han får myrdet. Så i dette tilfælde har man vist lov til at holde med en massemorder:-)
 
Hans problemer på hjemmefronten er snart ligeså store som det er med hans lille hobby. Han kæreste Rita er meget i tvivl om at Dexter har noget med hendes eks kærestes fængselsdom at gøre og det går ud over deres forhold. Dexters tanker bliver mere og mere komplicerede og kommer også så langt ud at han ser og taler med hans bror som han slog ihjel. Hans kollega Doakes er også på nakken af ham konstant så han har endnu sværere ved at begå sig om natten.
 
Denne serie bliver bedre og bedre som den skrider fremad, og skuespillet fra de forskellige personer hiver den op i topklassen af serier. Michael C. Hall spiller helt aldeles fremragende som Dexter Morgan. Han er psykopat og charmerende på samme tid, og det er sjældent den sammenhæng går så godt i spænd, men det er lykkes her. Der er både action, vold og masser af sort humor i denne serie så der burde være noget for alle i Dexter.

Anmeldelse skrevet 20 november 2013.