Anmeldelse: Boss

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Kelsey Grammer som Tom Kane
Connie Nielsen som Meredith Kane
Hannah Ware som Emma Kane
Jeff Hephner som Ben Zajak
Troy Garity som Sam Miller
Francis Guinan som McCallun
Kathleen Robertson som Kitty O'hare
 
Beskrivelse: 
Tom Kane er borgmester i Chicago og han styrer byen og folkene under sig med hård hånd. Og da der snart er valg til guvernør så kæmper Tom for at Cullen vinder, men pludselig ændre Tom mening og vil af med Cullen. Alt imens kampen om magten er igang da får Tom Kane at vide af hans læge at han max har 5 år tilbage af hans liv. Han lider af en frygtelig sygdom som gør at han ender som en grøntsag og vil skulle have hjælp til alt, inden han langsomt dør.
 
Tom er gift med Meredith hvis far tidligere var borgmester i Chicago. Men Meredith og Tom de har kun et proforma ægteskab og hver især ser de dem de vil. Deres datter har de for flere år tilbage valgt ikke at have noget at gøre med da hun tager stoffer. Det går jo ikke at have en datter der er på stoffer når man selv er blandt spidserne i byen. Men efter Toms dødsdom begynder han at opsøge hans datter, men hans kone vil gøre alt for at det ikke lykkedes ham.
 
Tom Kane overtaler finansministeren til at stille op som Guvernør imod Cullen og med hans støtte. Imens de kæmper om befolkningens stemmer dukker en gammel sag op, om at Tom i sin tid var med til at grave gift ned i jorden for at skjule dette. Nu begynder lavinen at rulle og pludselig skal Tom både kæmpe imod hans sygdom, men også imod folk der vil have ham smidt ud pga af giftsagen men også hans egne folk er begyndt at tvivle på om Tom kan blive siddende som borgmester.
 
 
Boss Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Boss er en god lille mini serie men man skal interessere sig for politik og man skal virkelig følge med for den er ret indviklet, især i starten da man lige skal lære de forskellige at kende. Tom Kane er en mand man helst ikke ser som sin modstander. Han er hård og der er kontant afregning hvis man snyder ham, og et mord eller to kan også let ske hvis nogen går ham for meget imod. Han spiller rollen som Tom Kane rigtig godt, men den er lige kort nok med den 8 afsnit til at man kan komme rigtig ind under huden på de forskellige personer.
 
Kathleen Robertson der kom frem i serien Beverly Hills 90210 er med her som Tom Kanes sekræter men hun spiller rollen ekstremt dårligt og har stort set det samme udtryk i hovedet hele tiden uanset om hun er glad eller sur. Hun lever også højt på hendes store silikone bryster som gladeligt bliver vist frem i serien, og det bliver alt for opstillet og passer slet ikke ind i denne serie. Jeg vil gå så langt og sige at hun trækker karakteren rigtig meget ned på en ellers udmærket lille mini serie.


Anmeldelse skrevet 23 oktober 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser