The walking dead 3 blu-ray anmeldelse

 
The walking dead sæson 3 blu-ray anmeldelse

The walking dead sæson 3 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

 
The walking dead sæson 3 blu-ray anmeldelse 
Zone B (DK udgave
Lyd: DTS-HD Master Audio 7.1 Engelsk
Undertekster: Danske, Engelsk.
Aspect Ration: 1.78:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 29 august 2013
Distributør: SF film


Genre: Drama, Horror, Thriller

Skuespiller:
Andrew Lincoln som Rick Grimes
Sarah Wayne som Lori Grimes
Chandler Riggs som Carl Grimes
Steven Yeun som Glenn Rhee
Norman Reedus som Daryl Dixon
Iron E. Singleton som T-Dog
Laurie Holden som Andrea
Lauren Cohan som Maggie Greene
Scott Wilson som Hershel Greene
Michael Rooker som Merle Dixon
 
Beskrivelse: 
Mange måneder er gået og Rick, Lori, sønnen Carl og resten af flokken har overlevet vinteren blandt de mange zombier som der stadig bliver flere og flere af. Lori er højgravid så de har virkelig brug for et sikkert sted at slå sig ned for en periode. Hershel der er godt oppe i årene er ved at være godt udmattet, men han gør hvad han kan for at følge med de andre, men det er ikke altid godt nok. Rick og Lori's søn Carl er hurtig blevet voksen, han nedlægger den ene Walkers efter den anden og er ikke bange for at gå først.
 
Rick og Daryl finder et stort forladt fængsel og de beslutter sig for at det er der de skal bo. Problemet er bare at det er fyldt med døde fanger som er blevet til zombier. Efter en hård og brutal kamp er de første mange Walkers nedlagt og de kommer ind i fængslet. Men inde i fængslet venter der dem en endnu større og farlige opgave end de regnede med, og det er ikke kun zombier de skal frygte derinde. Selvom livet er hårdt så er der plads til at kærligheden blomstrer og det gør den hos nogle af personerne i gruppen.
 
Ikke så langt derfra ligger en lille by med en Guvernør i spidsen for små 100 mennesker der lever i fred og ro for the Walkers. De har bygget en stor mur omkring byen med vagter på døgnet rundt. Alt tyder på fred og ro, men Guvernøren har nogle ret så syge hobbyer og det skal vise sig at Rick og gruppen hurtigt bliver indblandet i Guvernørens planer og så ender det med at zombierne bliver deres mindste problem.                

 
The walking dead sæson 3 blu-ray anmeldelse
 

Sæson 1 var der virkelig gang i og det var en ny og spændende verden vi var kommet ind i hvor vi ikke vidste hvad der ventede på næste gadehjørne. Sæson 2 blev en halv kedelig drama serie fordi der blev skåret kraftigt i budgettet. Men her i sæson 3 da er serien igen på højde med sæson 1. Vi ved selvfølgelig næsten alt om zombierne og hvad dem angår er der ikke meget der kan overraske en. Men historien har fået mere kød på og mødet med den ret så syge Guvernør er et spændende bekendtskab.
 
Sæson 3 er blevet meget mere voldelig og der er zombier, blod og opfindsomme måder at slå dem ihjel på. Noget nyt er at dør et menneske på almindelig vis bliver mennesket kort tid efter en zombie, så pludselig er der mange flere zombier end der var før. Som sagt før så er det ikke kun zombier de skal kæmpe imod, nu er det faktisk gruppe mod gruppe og det er sjældent at nogle folk udefra bliver budt velkommen i gruppen. Vi skal også have et glædeligt gensyn med Daryls sindsyge bror Merle (Michael Rooker) som sætter gang i løjerne.
 
The Walking Dead er igen på kogepunktet og i stort set hvert et afsnit da sidder man på kanten af stolen med svedige hænder og får det ene chok efter det andet. Jeg havde aldrig troet at man kunne få tårer i øjnene over at se en serie som denne, men især i et afsnit da sker dette. Serien formår stadig at gøre denne nye verden til et spændende og farligt univers som de kæmper en kamp for at overleve i. Der er masser af stof endnu til at denne helt igennem fantastiske serie kan fortsætte og jeg ser frem til hvad sæson 4 har at byde på.

The walking dead sæson 3 blu-ray anmeldelse


På billed siden er der det samme at sige som i sæson 1 og 2, jeg synes billedet er alt alt for grynet og det ligner faktisk mere et godt opskaleret billede fra en dvd skive! Nærbillederne er så rigtig gode og man ser detaljerne rigtig tydeligt. Men det grumsede billede er selvfølgelig gjort med en mening som er at denne nye verden de lever i skal virke meget klam og uhyggelig. Zombierne er nogle steder ikke lavet særlig godt men det lægger man kun mærke til hvis man lige ser scenerne flere gange.


Lyden er der heller ikke ændret på siden sæson 1 og 2 og det er i DTS HD Master 7.1 som der ikke er så meget at klage over. Der er ikke meget musik i baggrunden og det synes jeg er en god ting da jeg mener at man koncentrerer sig mere om det der sker i filmen, det er ret ofte at når der er baggrunds musik at man kan høre hvornår tingene sker, og det snyder lidt i denne serie og det er ret godt lavet. Dialogen er klar og tydelig og synes der er kommet mere gang i de bagerste højttalere.

 
Der er meget spændende materiale om hvordan serien er lavet, men meget af det samme som i de andre sæsoner, så har ikke set så meget af det. Der er til endda nogle timers underholdning.

- Rising son
- Evil eye
- Gone, but not forgotten
- Heart of a warrior
- Michonne Vs The Governor
- Safety behind bars
- Making the dead
- Guts and glory.
- Slettede scener.

Anmeldelse skrevet den 17 oktober 2013.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser