Anmeldelse: 24 timer sæson 8

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller:
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Mary Lynn Rajskub som Chloe O' Brian
Annie Wersching som Renee Walker
Bob Gunton som Ethan Kanin
Gregory Itzen som Charles Logan
Freddie Prinze Jr. som Cole Ortiz
Jeneane Garofalo som Janis Gold
Katee Sackhoff som Dana Walsh
 
Beskrivelse: 
Præsident Hassan er villig til at opgive alle form for atom våben i hans land og han skal til at forhandle kontrakten på plads med præsident Taylor. Det ville være første gang der virkelig ville blive fred mellem USA og mellemøsten. Det er bare ikke så let som det ser ud til, for Hassan har nogle folk i hans stab som ikke har samme holdning som præsident Hassan har. Hassan er omgivet af folk han stoler på og de skal passe på ham mens han er i USA, men der er folk meget tæt på ham som gerne ser ham slået ihjel.
 
Alt i mens forhandlingerne er igang er Jack Bauer ved at flytte tilbage til byen hvor hans datter og barnebarn bor. Jack nyder at være væk fra det hårde og livsfarlige liv han førte. Der går dog ikke lang tid før at Jack bliver opsøgt af en gammel meddeler, og han er blevet skudt og fortæller Jack at præsident Hassan skal slås ihjel af terrorister. Jack må lægge hans planer om at flytte tilbage til datteren på hylden og tage tilbage til det nye CTU og sætte dem ind i sagen før det er for sent.
 
Chloe O' Brian er tilbage hos CTU men er ny ansat, så hun har ikke meget at skulle have sagt hos den hårde og irriterende chef Hasting. Da Jack kommer tilbage går der ikke lang tid før Chloe og Jack igen arbejder sammen, både på den lovlige måde men så sandelig også på den måde de gjorde hos det gamle CTU. Den unge Cole Ortiz er den nye agent i marken og sammen med Dana Walsh der arbejde inde på CTU danner de par og skal giftes. Dana har en fortid som kun hendes ekskæreste kender til, og pludselig står han og truer hende med at sladre om hendes fortid og så må Dana tage de hårdere metoder i brug.
 

24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Sæson 8 er kommet op i gear og kører ikke på det pinlige niveau som sæson 7 haltede sig igennem. Der er meget højere kvalitet her og der er sat kendte skuespillere ind som giver serien et ekstra løft. Sæson 8 er stadig langt ude og til sidst i sæsonen går det da også helt over gevind. Jack mister en han holder af og derefter ser han ingen vej tilbage og han forvandles til en hård og brutal krigsmaskine som nedlægger alt og alle der går imod ham. Jack får nogle hårde tæsk og knivstik med undervejs, men efter et par afsnit er han så god som ny. Det er jo ret underligt da et par afsnit kun er et par timer. En anden ting der undre en er at når nogle bliver taget til fange så bliver de altid bundet til nogle varmerør eller en radiator eller lign. Men sjovt nok så skal de bare banke lidt på dem og så knækker et stort jernrør uden problemer.
 
Den ekstra historie der altid er med den er måske en smule tynd i det, men den er da meget underholdende at se på. Hvis man leder efter fejlene så finder man en masse af dem, men lader man sig rive med af 24 timer så får man igen et action kick ud over det sædvanlige for Jack Bauer og hans team har bare styr over at holde gang i den afsnit efter afsnit. Det bliver spændende at se hvad de finder på når sæson 9 udkommer næste år.


Anmeldelse skrevet 10 september 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser