Anmeldelse: 24 timer sæson 7

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller:
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Glenn Morshower som Aaron Pierce
Mary Lynn Rajskub som Chloe O' Brian
James Morrison som Bill Buchannon
Cherry Jones som Allison Taylor
Annie Wersching som Renee Walker
Bob Gunton som Ethan Kanin
Jeffrey Nordling som Larry Moss
 
Beskrivelse: 
Jack Bauer har været i Sydafrika og hjælpe en gammel ven fra tiderne hvor han var i militæret. Jack skulle egentlig bare på et hygge visit hos hans ven, men meget hurtigt bliver han blandet ind i en masse problemer. Hans ven tager sig af hjemløse børn og holder dem ude af kriminalitet som der er meget af i sydafrika. Vennen dør og Jack Bauer må overtage hans plads da han ikke kan se til at alle de børn kommer i hænderne på manden der har slået over 200.000 mennesker ihjel i Sangala.
 
Hjemme i USA har Jack meldt sig selv og en af anklagerne er meget opsat på at måden Jack og CTU har handlet på er ulovligt, og det skal Jack nu betale med fængsel resten af hans liv. Det kommer aldrig så vidt for Renee Walker fra FBI har overtalt hendes chef til at Jack skal hjælpe dem. På samme tid bliver en chef ingeniør kidnappet på groveste vis og han tvinges nu til at lave en anordning som kan lave kæmpe store katastrofer i hele USA.
 
Hovedpersonen bag kidnapningen er Tony Almeida som alle troede var død. Jack bliver noget overrasket at se Tony i live, og at han endda er gået over på modstanderens side er noget Jack ikke kan klare. Som om alle disse ting ikke var nok så er Amerikas nye kvindelige præsident også i stor fare. Terroristerne har et klart mål med deres handlinger, og det er at slå præsidenten ihjel på live tv.

24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
CTU er nedlagt og FBI har taget over, men det minder stadig om CTU da de har valgt at lave en tro kopi af Chloe og en chef der minder og Bill. Når en person bliver hårdt såret så er han ude i 3-4 afsnit og så er han 100 % klar igen. Man skal bare lige tænke på at 3-4 afsnit svarer til 3-4 timer, og det er de færreste der kan holde til at blive skudt i maven og så efter få timer være i topform igen. Tony Almeida der døde i forrige sæson er pludselig med igen da han ikke døde men blev genoplivet. Det er simpelthen for overdrevent at lave sådan en genoplivling man ikke ser.
 
På et tidspunkt når enhver serie et punkt hvor de burde gøre op med sig selv om det ikke er på tide at stoppe mens legen er god. Det skulle de nok have gjort her i sæson 7. Historien er helt vildt overdrevent og fyldt med åbenlyse fejl som gør at man sidder og krummer tæerne. Og i slutningen tager det helt overhånd og det er som om den bare ikke vil slutte. Alle øvrige sæsoner har som man jo ved 24 timer i døgnet, men her i sæson 7 har de brugt 25 timer i døgnet for at få den rette slutning. Karakteren er også derefter, da det simpelthen bliver for sjusket lavet.


Anmeldelse skrevet 19 september 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser