Anmeldelse: 24 timer sæson 6

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller:
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Glenn Morshower som Aaron Pierce
Mary Lynn Rajskub som Chloe O' Brian
Kim Raver som Audrey Raines
William Devane som James Heller
D.B. Woodside som Wayne Palmer
Roger R. Cross som Curtis Manning
Gregory Itzin som Charles Logan
Jean Smart som Martha Logan
Jayne Atkinson som Karen Hayes
James Morrison som Bill Buchannon
Tzi Ma som Cheng Zhi
Ricky Schroder som Mike Doyle
 
Beskrivelse: 
Jack Bauer har været væk i lidt over 2 år og er blevet tortureret af Kineserne, men trods disse grove tortur metoder Kineserne har brugt har Jack ikke talt i 2 år. Da de ikke har kunnet knække ham bliver han løsladt efter stort pres fra Wayne Palmer som også er blevet den nye præsident i Amerika. Grunden til Jack skal løslades er at en af terroristerne der har sprunget en masse bomber i Los Angeles, Fayed vil have hævn over Jack. Fayed starter hvor Kineserne slap, og Fayed har ikke tænkt sig at holde igen, han stopper først når Jack er død.

Jack når at slippe væk og overhører at den tidligere terrorist der har stået for 20 års bombninger mod USA er kommet med fred. Hverken CTU eller Præsidenten tror på at dette er sandt, så nu kæmper Jack imod dem for at vise han har ret. Curtis er også imod Jacks beslutning da han har et personligt had til ham og Curtis beslutter sig derfor at gå imod Jack. Jack ser sort og sender en kugle i halsen på Curtis så han bliver dræbt på stedet. Det bliver alligevel for meget for Jack og han beslutter sig for at sige jobbet som agent op.

Inde på CTU arbejder Chloe sammen med hendes eksmand Morris og Milo som hun har være ude at spise med et par gange. Morris og Milo kan slet ikke enes, men der går ikke lang tid før at Morris kommer i noget større vanskeligheder. Han bliver kidnappet og meningen er at han skal tvinges til at sætte en detonator op så terroristerne kan sprænge endnu 3 atombomber. Da Jack hører dette trækker han igen i agent tøjet og så er han endnu en gang tilbage blandt terroristerne.

24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Det er en noget anderledes Jack Bauer der er tilbage her i sæson 6. For første gang er han sårbar med de ting som før fandt ham meget normalt. Men efter 2 år i fangeskab hvor den stod på hård og brutal tortur hver eneste dag, så ville alle vel gå ned med flaget. Men trods det er Jack Bauer stadig hård og brutal. Da han skyder og dræber en af hans kollegaer og slipper afsted med det, da tænker man lige at det ville nok ikke kunne lade sig gøre i den virkelige verden. Men nu skal serien også tages som det den nu engang er, og der er action fra første time og til de 24 timer er gået.
 
Hvor der i de første to sæsoner var en ekstra historie at fortælle via Jack's datter Kim som også var ude for voldsomme ting, det er et stort savn at denne ekstra historie er væk nu.  Det kan godt blive lidt for ensformigt time efter time at det er samme historie vi får fortalt. Der er dog pludselige ændringer der kommer uden man lige regnede med det og det er da klart en af de ting der gør at sjette sæson stadig holder hele vejen igennem.
 


Anmeldelse skrevet 1 september 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser