Anmeldelse: 24 timer sæson 4

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller: 
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Elisha Cuthbert som Kim Bauer
Glenn Morshower som Aaron Pierce
Mary Lynn Rajskub som Chloe O' Brian
Kim Raver som Audrey Raines
William Devane som James Heller
Geoff Pierson som Præsident Keeler
Arnold Vosloo som Habib Marwan
Alberta Watson som Erin Driscoll
Louis Lombardi som Edgar Stiles


Beskrivelse: 
En helt almindelig nat hvor de fleste ligger og sover planlægger nogle terrorister at afspore et tog med en meget vigtig last om bord. Der går ikke lang tid før at folkene hos CTU opdager at noget er galt. Den nye chef hos CTU er Erin Driscoll som er en meget dygtig leder og det viser sig da også at hun har fyret Jack Bauer som Agent hos CTU pga samarbejds vanskeligheder. Erin Driscoll kommer så ud for hendes hårdeste døgn i hele hendes liv og som om det ikke er nok kommer hun noget på afveje da hendes psykisk syge datter pludselig dukker op.
 
Jack Bauer arbejder nu som sikkerhedsvagt og personlig sekræter for forsvarsmister James Heller. Det er et ret stille job han har fået og også derfor tør han at forelske sig igen. Han er så blevet forelsket i hans chefs datter Audrey Raines. Der går ikke lang tid før Jack Bauer opdager at noget er helt galt og at tog bomben hænger nøje sammen med det der bare ikke må ske. Hans kæreste og forsvarsministeren bliver kidnappet af terrorister, og så må Jack Bauer igen i agent tøjet og arbejde for CTU.
 
Den nye præsident Keeler er på posten som USA's mægtigste mand efter at David Palmer trak sig efter skandalen med hans kone. Keeler kommer hurtigt til at sande hvor hård en opgave David havde mod kampen mod terror. Mens Jack og resten af holdet kæmper mod at få befriet kæresten og hendes far kæmper terroristerne med en ny stor plan for at få USA til at gå under. De planlægger at få hele Amerikas 104 atom reaktorer til at nedsmelte, men det finder Jack sig ikke i og han får hjælp fra en gammel ven.

24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Jack Bauer er igen kommet i topform her i sæson 4 og nu er det virkelig svært at holde styr over alle de mennesker han får slået ihjel undervejs. Jack kan bare ikke få et almindeligt liv med kone og børn til at fungere. Ikke engang en kæreste kan han håndtere uden det går galt for den stakkels agent. Men det han er allerbedst til det gør han så til gengæld med så stor en passion at det stadig er en fornøjelse at se på.
 
Man kommer lidt til at savne det gamle hold af Jacks venner og fjender som var fast inventar i sæson 1,2 og 3. Tony og Michelle er med igen og nye er kommet til og især Chloe O' Brian, Edgar Stiles og Curtis er et frisk pust at få ind i serien. Jack får et nært venskab med Chloe og hun er den eneste Jack tør stole 100% på. Det er lidt underligt at terroristerne har valgt at bringe en ung teenager dreng med som har en afgørende rolle for hvorvidt at hele planen kan lykkes for dem. Men med denne dreng får man så den lille ekstra historien som Jacks datter normalt har stået for.


Anmeldelse skrevet 6 august 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser