Anmeldelse: 24 timer sæson 3

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller: 
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Elisha Cuthbert som Kim Bauer
Glenn Morshower som Aaron Pierce
Penny Johnson som Sherry Palmer
Sarah Clarke som Nina Myers
Mary Lynn Rajskub som Chloe O' Brian
Kim Raver som Audrey Raines
James Badge Dale som Chase Edmunds

Beskrivelse: 
Sundhedsstyrelsen får pludselig en faretruende opgave, da en død mand med en meget smitsom virus ligger foran deres dør. De tager kontakt til CTU hvor Tony og Jack har hver deres afdeling at styre. Tony tager sig af opgaverne der styres fra CTU. Jack er lederen ude i felten hvor tingene sker. Terrorrister truer med at sprede den samme virus som slog manden ihjel, ud forskellige steder i USA hvor den vil gøre mest mulig skade på folk.

Dette kan Jack Bauer jo ikke lade ske, og sammen med hans nye makker Chase besøger de den berygtede fange Salazar. Jack har arbejdet undercover for at komme så tæt på Salazar og hans bror som muligt, da de er sikker på de to brødre har noget med sagen at gøre. Men dette betyder at Jack har skullet tage heroin i over et halvt år. Det sætter sine spor at have været på stoffer i så lang tid, men Jack bliver mere og mere hidsig da han er stoppet fra den ene dag til den anden. Uden hjælp!
 
Præsident David Palmer er stadig ikke kommet sig over attentat forsøget på ham, men han nægter at give op pga sygdom. Efter at hans egen personlige rådgiver gik imod ham, så har han ansat hans egen bror til denne opgave. De kommer hurtigt med på samme opgave som Jack Bauer. Men præsidentens bror skjuler ting for David, som kan sætte hans job som Præsident i stor fare.

24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Jacks datter Kim Bauer har i de to foregående sæsoner haft sin egen historie kørende ved siden af hoved historien. Det har virket rigtig godt, så nu her i sæson 3 hvor hun arbejder hos CTU da mangler man den ekstra action serien giver med hende og det er lidt synd. Der er så stadig en masse små side historier der til sidst flettes samme op til slutningen af sæsonen, og der kommer der virkelig gang i den lige til sidste minut.

Jack Bauer er tilbage med hans hviskende stemme og han er mere rå og brutal end nogensinde før. Han er på stoffer efter han har været undercover i et halvt år og det misbrug dropper han lige på en dag. Det virker jo ret urealistisk, men det gør stort set alt der sker på det døgn hver sæson foregår over. Han kommer længere og længere ud hvor han ikke kan bunde men alligevel ender han med at redde hele USA for et stort sammenbrud.


Anmeldelse skrevet 15 juli 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser