Anmeldelse: 24 timer sæson 2

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller: 
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Carlos Bernard som Tony Almeida
Dennis Haysbert som Præsident David Palmer
Elisha Cuthbert som Kim Bauer
Reiko Aylesworth som Michelle Dessler
Jude Ciccolella som Mike Novick
Glenn Morshower som Aaron Pierce
Penny Johnson som Sherry Palmer
Sarah Clarke som Nina Myers
Erik Balfour som Milo Pressman
Xander Berkeley som George Mason
Paul Schulze som Ryan Chappelle
 
Beskrivelse: 
Efter at Jack mistede hans kone er han stoppet hos CTU som agent og han er gået helt ned med flaget. Det eneste han bruger hans tid på er at opsøge hans datter Kim men hun vil ikke se ham da hun ikke er klar til dette endnu. Hos CTU er det George Mason der er lederen nu og han har Tony lige under sig. De finder hurtigt ud af at der er noget stort under opsejling. Der er blevet smuglet en atom bombe ind i USA og den skal detoneres et sted i Los Angeles engang samme dag.

Selveste præsidenten David Palmer beder Jack Bauer om hjælp og selvom han ikke er meget for det så kan han ikke sige nej til præsidenten. Jack må komme i form igen efter over et år som inaktiv agent. Præsidenten kæmper ikke kun mod at finde bomben, han skal også sørge for at pressen ikke finder ud af det da det vil skabe kaos blandt hele befolkningen, og som om det ikke er nok så har han også problemer i blandt hans nærmeste stab. En af dem er en forræder, men hvem det er ved han ikke.

Jacks Datter Kim kommer igen i problemer der kan koste hende livet. Hun er blevet barnepige for en lille familie hvor alt tilsyneladende er helt normal. Men faderen er psykopat og banker hans kone for et ondt ord. Det opdager Kim og så kidnapper hun datteren Megan, og det bringer Megan's far i kog. Han vil gøre alt der skal til for at få hans datter tilbage, om han så skal slå Kim ihjel så er det dette han vil gøre og så går den vilde kamp gennem Los Angeles gader.

 
24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Når man ser 24 timer så sker der så utrolig mange ting i løbet af de 24 timer at når den er slut husker man næsten ikke hvad den startede med. De får afværget så utrolig mange former for terror og bedst som man tror at nu har de sejret, ja så kommer der en ny sag der truer hele landets eksistens. Jack har ikke så mange han kan stole på så det letteste er at gøre det hele selv, og det gør han i stor stil.

Efter at Jack mistede hans kone der blev brutal myrdet i slutningen af sæson 1 så er hans liv gået helt i stå. Men selvfølgelig kommer Jack Bauer tilbage i form, og han er endnu hårdere end i første sæson. Han får slået rekord mange mennesker ihjel og i den virkelige verden ville han nok være blevet buret inde på livstid. Men heldigvis er det film og Kiefer Sutherland gør det utrolig godt som Jack Bauer der skal redde hele USA.


Anmeldelse skrevet 24 juni 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser