Anmeldelse: 24 timer sæson 1

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Robert Cochran og Joel Surnow

Skuespiller:
Kiefer Sutherland som Jack Bauer
Carlos Bernard som Tony Almeida
Dennis Haysbert som Præsident David Palmer
Elisha Cuthbert som Kim Bauer
Jude Ciccolella som Mike Novick
Glenn Morshower som Aaron Pierce
Penny Johnson som Sherry Palmer
Sarah Clarke som Nina Myers
Erik Balfour som Milo Pressman
Xander Berkeley som George Mason
Paul Schulze som Ryan Chappelle
 
Beskrivelse: 
Jack Bauer arbejder hos CTU der er hemmelig gruppe der optrevler terror grupper. Jack har en fortid i militæret og er en hård mand at have på den forkerte side. CTU får hurtigt færden af at der er noget stort under opsejling. Terrorister vil have den kommende præsident David Palmer slået ihjel og den opgave tvinger de Jack Bauer til at klare ved at kidnappe hans kone og Datter. Jack Bauer er heldigvis en meget dygtig agent så han går igang med at optrevle terror gruppen alt i mens han prøver at finde hans kone og datter.
 
David Palmer stiller op som præsident og alt ser også ud til at han vil vinde valget. Men hans kone Sherry har fået storhedsvanvid og har skjult en sag om voldtægt af deres datter flere år tidligere. Ikke nok med det så har deres søn ved et uheld slået voldtægtsmanden ihjel, og det kommer frem i lyset. Så pludselig er alt det de har kæmpet for i mange mange år ved at blive ødelagt, så David Palmer tager en uventet beslutning.
 
David Palmer får at vide at der er planlagt et angreb på ham og finder også ud af at det er Jack Bauer der skal slå ham ihjel. David Palmer frygter naturligvis Jack meget men konfronterer ham alligevel, og det lykkes Jack at overbevise den kommende præsident at hans familie er kidnappet og at han ikke er ude på at slå ham ihjel. De planlægger et modangreb og går i krig mod terroristerne.
 
24 timer Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Det er meget svært at lave en kort anmeldelse af 24 Timer da der sker så utrolig meget på de 24 afsnit hver sæson er på. Serien foregår i reel tid hvor hver et minut passer med den rigtige tid. Da serien er lavet til amerikansk tv så er der nogle pauser undervejs og da er tiden klippet ud. Men selvom det er dette når personerne stadig ikke at lave en masse. F.eks hvis det tager 25 minutter at køre fra A til B så kan vi som seer stille stopuret efter dette. Det er en anderledes måde at lave en serie på, men det er lykkes ret godt her.
 
Ved siden af hovedhistorien er der små side historier og her i første sæson er det Jacks datter Kimberly Bauer der har hovedrollen. Kim som hun bliver kaldt bliver kidnappet sammen med hendes veninde og de kommer ud for de mest utrolige ting man kan tænke sig, men Kim er næsten ligeså hård og sej som hendes far og hun holder også serien oppe på kogepunktet.
 
Jack Bauer er en mand af få ord men en mand der kan klare næsten alt. Han har dog brug for hjælp af hans kollegaer men det er ham der er hovedpersonen og han kommer ud for alle mulige og umulige opgaver. Det er ikke en serie som kunne foregå i den virkelige verden, men glemmer man det så har man nok den fedeste action spækkede serie der nogensinde er lavet.


Anmeldelse skrevet 17 juni 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser