Anmeldelse: Spartacus sæson 1

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
Steven S. DeKnight

Skuespiller:
Manu Bennett som Crixus
Daniel Feuerriegel som Agron
Lucy Lawless som Lucretia
Peter Mensah som Doctore
Nick Tarabay som Ashur
Viva Bianca som Ilithyia
Liam McIntyre som Spartacus
 
Beskrivelse: 
"Spartacus" lever et fredeligt liv sammen med hans kone Lucretia, men lykken er kort da Romerne vil have ham og hans folk til at kæmpe med dem mod Getaerne. Det viser sig at Romerne snyder dem og dem der overlever bliver taget til fange. Han er blevet revet væk fra hans kone og hans land og er nu dømt til at kæmpe i arenaen. Det er en meget ulige kamp og der kæmpe til døden. Alt i mens han kæmper i arenaen da er hans kone blevet taget til fange og er blevet slave.

Spartacus bliver købt af den hårde handelsmand Batiatus der køber store og stærke krigere og træner dem op i hans træningslejr. Batiatus har den hårde Doctore til at træne disse krigere, og selvom han er en hård træner hjælper han Spartacus til at kæmpe sig op til at være den stærkeste mand i gruppen. Spartacus laver en aftale med hans leder Batiatus og et fast antal kampe i arenaen og klarer han disse kampe bliver han sat fri så han kan komme ud og finde hans kone. Nu har Spartacus fået blod på tanden og der går ikke lang tid før hans modstandere frygter at møde ham i den store og barske arena.
 
Spartacus HBO anmeldelse
 
Anmeldelse:
Der bliver brugt helt ufattelige mængder "blod" til denne meget voldelige serie. Den er fyldt med så utroligt meget vold at det sjældent er set før. Filmen 300 er nok det tætteste man kommer på. Ud over volden er der også meget barske sex scener i serien. Selve seriens handling er god nok, men skuespillet kunne være noget bedre udført end det er tilfældet. Især birollerne er helt hen i vejret, det er lige så man sidder og krummer tæer over mange af krigerne.

Tilbage til de voldelige scener, så er der i næsten hver en kampscene lavet slowmotion af scenerne. Det er meget sjovt at se de første par gange, men når det vises i hver eneste scene så bliver det meget hurtigt irriterende at se på. Kampene er nærmest lavet tegneserie agtigt og i mange scener er det tydeligt at det er falske opstillinger. Er man til masser af vold og sex og ikke går så meget op i grafikken og skuespiller præstationerne så har man her en af de mest voldelige serier der er lavet i lang tid.


Anmeldelse skrevet 5 juni 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser