Anmeldelse: Hemlock Grove sæson 1

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Instruktør:
Deran Sarafian
T.J. Scott
David Semel


Skuespiller:
Famke Jansson som Olivia Godfrey
Penelope Mitchell som Letha Godfrey
Freya Tingley som Christina Wendall
Lili Taylor som Lynda Rumancek
Bill Skarsgård som Roman Godfrey
Landon Liboiron som Peter Rumancek
Dougray Scott som Norman Godfrey
Nicole Boivin som Young Shelley
 
Beskrivelse: 
Peter og hans mor der kommer ud af en sigøjner familie er tilflyttere i den lille delstat Pennsylvania og de har arvet en gammel trailer hvor de skal bo fremover. Der sker absolut intet i byen og alle teenagerne keder sig rigtig meget. Peter og hans mor tjener deres penge ved at stjæle, så de er ikke de mest ærlige personer der er kommet til byen. Ikke lang tid efter de er flyttet ind bliver en ung pige brutalt myrdet og efterforskningen viser at det er et stort dyr der har slået pigen ihjel.

Peter møder hurtigt Roman der også går på skolen. Han er styrtende rig og får alt hvad han vil have. Han bor med hans mor Olivia og hans søster som er født som en vandskabning. Alle på skolen er bange for hende da hun virkelig er uhyggelig at se på. Roman er forelsket i hans kusine og som om det ikke er nok så er Romans mor og hans kusines far elskere. Peter og Roman bliver hurtigt venner og da et nyt brutalt mord sker finder de hurtigt ud af at de må se om opklare mordende.

Tilbage til det første mord, så er der et monster efter teenager pigen og hun bliver flået i stykker så blodet flyder. Hvem er dette monster og er det en varulv der er på spil, det er det store mysterie som de Peter og Roman vil finde ud af. Peter har en dyb hemmelighed som kun hans mor kender til. Når fuldmånen dukker op bliver han forvandlet til en frådende stor og farlig ulv.
 
Hemlock Grove sæson 1 HBO anmeldelse
 
Anmeldelse:
Der er ingen tvivl om at Hemlock Grove er lidt af et sats af Netflix som er deres helt egen serie. Der er ikke sparet på effekterne og de er virkelig godt lavet og især scenen hvor Peter bliver forvandlet til en vareulv er ret ulækker men rigtig godt lavet. I det hele taget er hele serien virkelig bygget op på en flot måde. Det hele virker lidt gammeldags i serien, men det ser man hurtigt at det ikke er da personerne har alt det nyeste grej som Apple lige har spyttet ud.
 
Historien kan godt virke noget forvirrende i starten så man skal virkelig holde tungen lige i munden hvis man skal få det hele med. Men når der er styr på dette så er der både humor, gys og rigtig meget blod med ret så fede effekter. Der er også en del sex i serien og de holder sig ikke tilbage på dette område. Stort set alle i serien kunne have et motiv til at være morderen da de alle har deres dybe hemmeligheder at gemme på.


Anmeldelse skrevet 24 maj 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser