Game of thrones sæson 2 blu-ray anmeldelse

 
Game of thrones sæson 2 blu-ray anmeldelse

Game of thrones sæson 2 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

 
Game of thrones sæson 2 blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 541 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio HD 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Fransk, Spansk
Aspect Ration: 1.78:1 High Definition 1080/24p

Genre: Eventyr, action
 
Producer: Mark Hoffman & Frank Doelger

Executive producer & created by: David Benioff & D.B Weiss

Skuespiller:
Peter Dinklage som Tyrion Lannister
Nikolaj Coster-Waldau som Jaime Lannister
Michelle Fairley som Catelyn Stark
Lena Headey som Cersei Lannister
Emilia Clarke som Daenerys Targaryen                 
Iain Glen som Ser Jorah Mormont
Aidan Gillen som Petyr "Littlefinger" Baelish
Kit Harington som Jon Snow
Sophie Turner som Sansa Stark
Maisie Williams som Arya Stark
Richard Madden som Robb Stark
Alfie Allen som Theon Greyjoy
Isaac Hempstead Wright som Bran Stark
Jack Gleeson som Joffrey Baratheon
Rory McCann som Sandor "the Hound" Clegane
 
Beskrivelse: 
Eddark Stark er blevet halshugget for forrædderi og nu er den meget unge og lede Joffrey Baratheon blevet konge. Han er søn af den mindst ligeså lede Cersei Lannister, der gik imod hendes mands ordre om at Eddark Stark skulle være konge. Sådan blev det ikke og nu styrer Joffrey med hård hånd. Hans kommende kone Sansa Stark er den unge konge ligeså led overfor og stod det til ham ville han dræbe hende på stedet. Joffrey er led overfor alle men det viser sig at være en dårlig ide for ham, da han ikke har folket på hans side i tilfælde af krig og oprør imod ham.

Dværgen Tyron Lannister er stedfortræder for hans far og det er til stor irritation for hans søster Cersei og ikke mindst for kongen også. Selvom Tyron er en Lannister er han slet ikke så ond og led som resten af hans familie og han styrer jobbet som kongens Hånd med stor respekt fra de andre. Tyron og Cersei's bror Jamie Lannister også kaldet "konge dræberen" er blevet taget til fange af familien Stark, så derfor leder de ihærdigt efter Ary som er datter af Eddark Stark. Ary nåede at stikke af lige efter hendes far blev halshugget. Så fanger Lannisterne hende kan de lave en bytte handel så de får Jamie Lannister tilbage. Men inden de når så langt kommer der en kæmpe og uundgåelig krig i vejen.

Langt derfra er Daenerys Targaryen og hendes folk kommet i knibe og Daenerys kæmper hårdt for at hendes folk og de 3 drager skal overleve. De bliver ført til den mystiske og eksotiske by Qarth hvor hun for første gang møder rigtig modstand. Men for at de skal overleve bliver de nødt til at blive inviteret indenfor i den mystiske by. Der går ikke lang tid før Daenerys og hendes 3 små drager er i livsfare, og der bruges masser af magiske kræfter imod dem, for de 3 drager må for alt i verden ikke overleve. Men Daenerys har ikke tænkt sig at give op så let og hun vil gøre alt for at redde hendes drager.
 
Game of thrones sæson 2 blu-ray anmeldelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anmeldelse:
Her i sæson 2 følger vi stadig familierne Lannister, Stark og Targaryen. Men nu kommer der en ny familie til og det er brødrene Stannis og Renly Baratheon der hver især kæmper om den store jerntrone. Stannis og Renly forbereder sig til at gå i kamp mod hinanden da ingen af dem vil overgive sig. Stannis har fået hjælp af ild dronningen som føder hans barn og det er et noget chokerende syn der kommer ud af ild dronningen og det viser sig at give en noget ulige kamp mod hans bror.

Den unge konge Joffrey der sidder solidt på jerntronen bliver mere og mere magtsyg. Han er så hård og led overfor alle og endda hans egen mor der fik ham så på tronen frygter ham. Den eneste der ikke er bange for ham er hans onkel Tyron Lannister. Dværgen alle har respekt for (Peter Dinklage) som har en af de store hovedroller i serie spiller hans karakter utrolig godt som kongens hånd. Det skal så siges at der er stor skuespiller præstation over hele linjen og vi kan sagtens være stolte over at have danske Nikolaj Coster-Waldau med som en af hovedrollerne, selvom han ikke er den mest venlige sjæl i serien.

Intrigerne og magtkampene fortsætter hvor sæson 1 slap sit tag og de er blevet meget mere voldelige. Kvinder der ikke er i nærheden af en trone er intet værd for de fleste mænd i denne serie. De er en handelsvare og intet andet. Der er mange og meget hårde og brutale sex scener med i serien. Man får også et lille kig på hvad der venter dem derude bag den store hvide mur, og det er ikke for sarte sjæle. Er man til denne genre er der er ingen tvivl om at Game of Thrones er en af de bedste serier der nogensinde er lavet, og denne anmelder kan slet ikke vente til sæson 3 udkommer på Blu-Ray.



Video:
Billedet er rigtig godt, hvor farverne passer til tiden uden de er for dominerende og der er en god kontrast hvor det hele bare passer fint sammen. Sort er virkelig sort og der er rigtig gode detaljer at se hele vejen igennem serien.


 
Game of thrones sæson 2 blu-ray anmeldelse
Lyd:
Som i sæson 1 er lydsporet også virkelig god og når der er gang i alle kanaler føler jeg mig som midtpunktet af filmen. Dialogen, tæt på er blevet bedre end i første sæson men der er stadig enkelte scener hvor dialogen bliver lidt mudret.
Subben er god og dyb og i voldsomme scener hvor der virkelig er gang i kanalen kører det bare løs helt som den skal uden at det bliver for meget.



Anmeldelse skrevet 11 april 2013.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser