Anmeldelse: Justified sæson 1

 

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Instruktør:
Jon Avnet
Peter Werner
Michael Dinner
Michael Watkins
Adam Arkin
Tony Goldwyn
Bill Johnson
Don Kurt
Dean Parisot

Skuespiller:
Timothy Olyphant som Raylan Givens
Nick Searcy som Art Mullan
Joelle Carter som Ava Crowder
Jacob Pitts som Tim Gutterson
Erica Tazel som Rachel Brooks
Walton Goggins som Boyd Crowder
Natalie Zea som Winona Hawkins
David Meunier som Johnny Crowder
Raymond J. Barry som Arlo Givens
Jere Burns som Wynn Duffy
Jeremy Davies som Dickie Benneth
 
Beskrivelse: 
Raylan Givens arbejder for politiet i Miami, men hans metoder for at fange forbrydere er noget anderledes end normalt. Hans måde at fange forbrydere på er at give dem 24 timer til at forlade landet på, men da han stort set ved at ingen forbrydere overholder dette så fanger han dem alligevel når tiden er gået, og lidt for tit følger der vold med anholdelsen. Det bliver så for meget for cheferne i Miami da Raylan lidt for ofte skyder og dræber forbryderne.

Raylan bliver forflyttet til Kentucky hvor han er opvokset og det passer ham slet ikke da han har mange dårlige minder derfra. Men trods protester så bliver han forflyttet. Han bliver vice sherif og han bliver hurtigt blandet ind i mordsager og trusler på livet. Raylan kan bare ikke løbe fra det hele mere da han kender mange der er indblandet. Blandt andet hans gamle ven Boyd. Boyd er så kommet på den forkerte side af loven og han og hans racistiske venner dræber alle de ikke kan li. Det finder Raylan sig ikke i og så begynder han at rydde op i Kentucky.
 
Justified sæson 1 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Der er langt i mellem de gode serier på Netflix, men med Justified er her en rigtig god serie. Raylan Givens er en rigtig sej Cowboy der er ligeså hurtig som Lucky Luke er til at trække hans pistol. Han trækker den stort set kun for at skyde en kugle i hans modstander og han er så lynende hurtig at hans modstandere ryger i gulvet konstant.

Raylan er en respekteret mand, både af venner og fjender og især fjenderne er så bange for ham, at når de hører hans navn så smutter de. Men i Kentucky har han fået noget mere modstand og fjenderne er ikke så bange for ham, de vil endda gerne se ham ligge i hans egen kiste. Heldigvis er han ikke en super helt der klarer alt selv. Han er afhængig af hans kollegaer og han får også en hård medfart ind i mellem.

Der er rigtig meget action i Justified og der bliver slået mange ihjel undervejs. Stort set hvert et afsnit har en slutning, men ved siden af kører hoved historien hvor han har problemer med ekskone, kærester og ikke mindst hans gamle makker Boyd. De to er så langt fra makkere mere og det bringer dem begge to i livsfare mange gange. Her er en rigtig god serie hvor man er godt underholdt hele tiden.



Anmeldelse skrevet 17 april 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser