Anmeldelse: Prison Break The final break

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
Action, drama

Writer & Creator:
Paul Scheuring

Skuespiller:
Dominic Purcell som Lincoln Burrows
Wentworth Miller som Michael Scofield
Amaury Nolasco som Fernando Sucre
Robert Knepper som T-Bag
Sarah Wayne Callies som Sara Tancredi
Willian Fichtner som Alex Mahone
 
Beskrivelse: 
Michael og Sara har kun været i friheden en uges tid og til deres bryllupsfest kommer politiet pludselig stormende ind og afbryder festen. Sara bliver anholdt for mordet på Michaels mor Christina. Lykken var kort for Michael og hans venner, for Sara kommer ikke ud af fængslet. Hun skal sidde i et meget brutalt kvinde fængsel, og betjentene der skal passe på fangerne er alt andet end hjælpsomme og de banker Sara, og da Michael ser dette skal der lægges en plan. En plan for at befri Sara.

Udenfor murene kæmper Michael og vennerne med at lægge den ultimative plan for at befri Sara. Men der er altid en FBI agent der er et skridt foran Michael. Alex Mahone kan få hans job som agent tilbage hvis han vil give oplysninger om Michaels plan videre til FBI. For at det skal kunne lykkes at befri Sara skal Michael bruge hjælp fra Alex Mahone. Men spørgsmålet er om Alex vil have hans gamle liv tilbage eller om han er blevet Michaels rigtige ven, han kan ikke få begge dele.
 
Prison break The final break Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Man bliver noget forvirret når man starter på denne spillefilm, for i slutningen på sæson 4 da blev alle benådet, også Sara. Michael døde og vennerne var til Michaels begravelse. Nu ser man så tilbage igen og pludselig bliver Sara anklaget for mordet på Michaels mor. Denne historie er virkelig tynd at lave en spillefilm på. For det første blev mordet pludselig filmet og hun blev skudt i en gammel lagerhal hvor der helt tilfældigt hænger et kamera der optager mordet. Michael og hans venner har brugt næsten to sæsoner på at bryde ud fra to forskellige fængsler, og så pludselig kan han få Sara ud på en dag. Filmen burde aldrig være lavet for den er virkelig dårlig, og det er første gang der er givet så lav en karakter. Det er synd med denne fatale afslutning på en ellers ret fed serie.



Anmeldelse skrevet 8 april 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser