Anmeldelse: Prison Break sæson 4

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
Action, drama

Writer & Creator:
Paul Scheuring

Skuespiller:
Dominic Purcell som Lincoln Burrows
Wentworth Miller som Michael Scofield
Amaury Nolasco som Fernando Sucre
Robert Knepper som T-Bag
Sarah Wayne Callies som Sara Tancredi
Wade Williams som Brad Bellick
Paul Adelstein som Paul Kellerman
Marshall Allman som LJ Burrows
Rockmond Dunbar som Benjamin Miles
Robin Tonney som Veronica Donovan
Stacy Keach som Henry Pope
Willian Fichtner som Alex Mahone
Chris Vance som James Whistler
Cress Williams som Wyatt
Wilbur Fitzgerald som Bruce Benneth
Kathleen Quinlan som Christina Rose Scofield
 
Beskrivelse: 
Michael har kun en ting i tankerne efter Sara blev halshugget, og det er hævn. Hævnen er at dræbe Gretchen eftersom at det var hende der førte kniven. Whistler og Alex Mahone har slået sig sammen og arbejder nu for Gretchen der igen arbejder for "The Company". Der går ikke lang tid før Michael kommer på sporet af dem og ligesom han skal til at skyde Gretchen bliver det bekræftet at Sara er i live. Michael skal lige hjælpe dem med en opgave inden han kan få Sara at se. Inden han overhovedet når at tænke på om det er sandt at Sara er i live bliver Whistler skudt og dræbt på stedet.

Michael, Lincoln og Mahone bliver fanget af politiet, men hvis de hjælper FBI Agenten Don med at få The Company's chefer bag lås og slå kan de alle blive frie igen. Dette er lettere sagt end gjort da The Company har hyret en lejemorder til at udrydde dem alle sammen, og han kommer tættere og tættere på holdet uden at de ved det. Alt imens det sker så forsøger cheferne i FBI at lukke ned for projektet, og det sætter igen Michael og vennerne i store problemer.

Sona fængslet lukker og så slipper Sucre, Bellick og T-Bag væk derfra. Sucre og Bellick har slået sig sammen, og sammen med resten af holdet kæmper de deres sag for at blive frie mænd. Bellick har dog problemer med hvilken side af loven han skal kæmpe for. T-Bag har også kun en ting i hovedet og det er at slå Michael ihjel en gang for alle. Han mener det er Michaels skyld alt det han har været igennem siden han mødte ham første gang i Fox River. Men det viser sig at Michael kommer til at stå overfor et problem der er meget større end alle de andre er tilsammen.
 
Prison break sæson 4 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
T-Bag (Robert Knepper) og Alex Mahone (William Fichtner) holder efter denne anmelders smag serien oppe. Især Robert Knepper spiller hans rolle så utrolig godt at selvom manden er bindegal og slår alt ihjel på hans vej, så sidder man alligevel og synes det er synd for manden når han er i modgang. Der er altid en lille side historie hvor T-Bag er sin egen hovedperson, men alligevel er det flettet ind i hovedhistorien det er lykkedes rigtig godt.

Når det så er sagt så burde de have stoppet serien efter 3. sæson, for her i sæson 4 da hopper kæden helt af og det bliver et være makværk. Det går så helt over gevind omkring afsnit 15. De første 3 sæsoner har hver 15 afsnit men sæson 4 har 22 stk og fra afsnit 15  og frem tager serien overhånd og kunne passende være kortet ned til samme antal som de andre. Eller som tidligere nævnt, at stoppe ved sæson 3. Men det har de ikke valgt og derfor er karakteren også helt i bund.



Anmeldelse skrevet 8 april 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser