Anmeldelse: Prison Break sæson 3

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
Action, drama

Writer & Creator:
Paul Scheuring

Skuespiller:
Dominic Purcell som Lincoln Burrows
Wentworth Miller som Michael Scofield
Amaury Nolasco som Fernando Sucre
Robert Knepper som T-Bag
Sarah Wayne Callies som Sara Tancredi
Wade Williams som Brad Bellick
Paul Adelstein som Paul Kellerman
Marshall Allman som LJ Burrows
Rockmond Dunbar som Benjamin Miles
Robin Tonney som Veronica Donovan
Stacy Keach som Henry Pope
Willian Fichtner som Alex Mahone
Chris Vance som James Whistler
Robert Wisdom som Lechere
Carlo Alban som McGrady
Laurence Mason som Sammy
 
Beskrivelse: 
I slutningen af sæson 2, tog Michael og Lincoln til Panama som var aftalt helt fra starten af, da det var der de skulle tilbringe resten af livet sammen med deres kære. Det gik dog ikke som planlagt og mens Lincoln blev en fri mand røg Michael bag tremmer i det berygtede Sona fængsel. Bellick, Mahone og T-Bag fik samme tur og nu skal de lære livet bag tremmerne på den hårde måde. Sona er et lovløst fængsel med 27 nationaliteter hos fangerne og hvor der kun er vagter udenfor murene. Dødsfald pga sult, tørst og vold er dagligdag i fængslet.

Bellick er den der har det værst derinde, han får tæsk og løber rundt uden tøj på og tigger om mad og drikke. Men han finder dog ret hurtigt en måde hvor han kommer op i toppen af hierakiet på. T-Bag derimod han slesker sig hurtigt ind hos den stærkeste mand i fængslet og så bliver han hurtigt fredet. Mahone er et narkovrag efter han ikke kan få hans piller mere og så må han vælge mellem narko og en kold tyrker, men det valg er sværere end han regnede med.

Sara og LJ bliver kidnappet og truet med at blive slået ihjel, hvis ikke Michael bryder ud sammen med en anden indsat, som er en meget vigtig person udenfor murene. Udenfor fængslet arbejder Lincoln og Sucre sammen om at få Michael ud derfra. Sona er et top sikret fængsel, så hvis Michael skal ud derfra må han bede T-Bag, Mahone og Bellick om hjælp og så er de igen samlet om en næsten umulige opgave.
 
Prison break sæson 3 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Sæson 3 er desværre fyldt med fejl, ja, små fejl, men det er meget irriterende at se på når man først har opdaget dem. Om dagen i Sona fængslet ryger temperaturen let op over 40 grader og da fangerne går i det samme tøj hele tiden og især deres bluser er våde af sved. Den ene øjeblik er de drivvåde og næste klip er de helt tørre. Når de får deres daglige flaske vand som er halv fyldt op, så lige efter er den helt fyldt op. En anden ting er at man pludselig kan se et stykke af mikrofonen på den ene skuespiller. Jeg kunne blive ved med at nævne ting, og det fungerer bare ikke at der er så mange små fejl hele tiden.

Kan man se bort fra dette, og det er da sikkert heller ikke alle der opdager disse fejl, så er det stadig en serie med fuld knald på. Den er mere hård og med flere volds scener i, men den mangler den spænding som sæson 1 & 2 havde. Fjender er nu tvunget til at arbejde sammen og det giver serien lidt af det skub den mangler for at det ikke skal blive den samme smøre igen. Nu er det ikke de gode efter de onde mere. Nu er de alle i samme båd og det gør at sæson 3 lige når i mål, men den holder desværre ikke samme det samme faste greb i en som de første to sæsoner gjorde.



Anmeldelse skrevet 30 marts 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser