Anmeldelse: Prison Break sæson 2

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
Action, drama

Writer & Creator:
Paul Scheuring

Skuespiller:
Dominic Purcell som Lincoln Burrows
Wentworth Miller som Michael Scofield
Amaury Nolasco som Fernando Sucre
Robert Knepper som T-Bag
Sarah Wayne Callies som Sara Tancredi
Wade Williams som Brad Bellick
Paul Adelstein som Paul Kellerman
Marshall Allman som LJ Burrows
Rockmond Dunbar som Benjamin Miles
Robin Tonney som Veronica Donovan
Stacy Keach som Henry Pope
Willian Fichtner som Alex Mahone
Leon Russom som Jonathan Krantz
Patricia Wettig som President Caroline
 
Beskrivelse: 
Det er lykkedes for Michael at få hans bror ud af fængslet sammen med en del andre fanger. Det lykkedes kun da lægen Sara Tancredi lod en dør stå ulåst. Michael, Lincoln og den utrolig farlige T-Bag flygter sammen da T-Bag har lænket sig sammen med Michael i frygt for at blive taget af politiet. Det er dog en kæmpe fejl fra hans side af da måden at få hans håndjern af på ikke lige høre til normalen og det skal vise sig at blive en ret smertefuld affære for T-Bag.

Lincoln og Michael har et flugtsted men da Sara bliver anholdt og sigtet for at hjælpe dem med at stikke af kan Michael ikke andet end at hjælpe. Lincolns søn bliver også taget og sat i fængsel, så det problem må de to brødre også tage sig af. Fængsels betjenten Bellick bliver fyret og så slår han sig sammen med hans tidligere makker og så drager de på jagt efter fangerne som der er sat en stor dusør på. Det er dog ikke dusøren der trækker i de to. En af fangerne der døde flugten har gemt 5 millioner dollars og dem går de alle efter, så spørgsmålet er hvem der kommer først.

Michael er meget klog og har planlagt flugten efter de er sluppet ud af fængslet, men hvad han ikke regnede med var at den utrolig intelligente FBI agent Alex Mahone bliver sat på sagen. Alex Mahone har en helt personlig grund til at fange dem, eller rettere sagt skyde og dræbe fangerne. Hans familie er truet på livet hvis han ikke gør som der siges, og det gør Mahone til en yderst farlig mand i kampen om at fange dem.
 
Prison break sæson 2 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Prison Break fortsætter hvor sæson 1 slap sit tag og den er mere spændende end sæson 1 er. Her i anden sæson har Michael og de andre fanger hele USA at flygte i og det giver en mere intens jagt end på et lukket område som i Fox River. Fangerne kunne jo sagtens splittes op så de aldrig så hinanden mere, men da de alle leder efter de 5 millioner Dollars som en anden fange tidligere har gemt støder de ofte sammen, og det giver nogle gode oplevelser. At de fanger der så bliver fanget og bliver pga aftaler med politiet sat på fri fod igen, er nok lidt ud over virkeligheden.

Folk i regeringens top har sat hele fælden op mod Michaels bror Lincoln som er uskyldig dømt. De har derfor hyret FBI agenten Alex Mahone, og truer ham med at slå hans familie ihjel hvis han ikke får fat i fangerne og skyder dem. Mahone ( William Fichtner ) spiller hans rolle utrolig godt og sammen med T-Bag ( Robert Knepper ) er de to med til at holde serien oppe på et højt niveau. T-Bag trækker et spor efter sig selv med myrdede personer der kommer i vejen for ham, han er virkelig en psykopat der vil noget.

Selvom fangerne er brudt ud sammen så er ingen af dem interesserede i at T-Bag er ude i det fri fordi han myrder alt hvad der går ham imod. Nogle af fangerne og Så lige den skøre tidligere fængsels betjent Bellick er på jagt efter de 5 millioner Dollars. T-Bag får sig altid snoet udenom og stikker af i sidste øjeblik fra politiet, men når Michael lægger en plan lykkes den for det meste altid, og så er T-Bag i overhængende fare for at miste livet.
Det giver serien den portion action der skal til for at sidde klistret til skærmen afsnit efter afsnit.



Anmeldelse skrevet 24 marts 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser