Anmeldelse: The 4400 sæson 4

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
René Echevarria & Scott Peters

Skuespiller:
Jacqueline McKenzie som Diana Skouris
Joel Gretsch som Tom Baldwin
Patrick John Flueger som Shawn Farrell
Conchita Campbell som Maia Skouris
Chad Faust som Kyle Baldwin
Richard Kahan som Marco Pacella
Mahershala Ali som Richard Tyler
Billy Campbell som Jordan Collier
Samantha Ferris som Nina Jarvis
Kaj-Erik Eriksen som Danny Farrell
 
Beskrivelse: 
Efter at Jordan Collier blev set i live, trods det at alle troede han var død så er han kommet tilbage. Tilbage for at give stoffet Promicin så alle får evner som de 4400 kom tilbage med.
Jordans forudsigelser for fremtiden er ikke som den ser ud i dag. I fremtiden da skal alle have evner, men der er så lige det problem at 50% af dem der tager stoffet de dør. Derfor kan regeringen ikke bare se på, så de sætter alle i fængsel på livstid som de tager på fersk gerning med stoffet.

Shawn vågner op efter at have ligget i koma i over 3 måneder efter at Isabelle prøvede at slå ham ihjel. Da Shawn er kommet til kræfter igen tager han kampen op mod Jordans plan. Der er mange støttere til Shawn da han stadig helbreder de uhelbredeligt syge. Men der er også mange der støtter Jordans teori og derfor er Shawn's liv konstant i fare. Shawn's fætter Kyle er med Jordan og det kommer til at få katastrofale følger for dem begge to.
 
The 4400 sæson 4 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Her i sidste sæson er der kommet meget mere action og den er mere intens end de tidligere sæsoner. Det er rigtig godt da den gik lidt i tomgang og blev en anelse kedelig. Hovedpersonerne tvinges til at tage anderledes beslutninger end man er vant til at se og det giver serien det den har manglet i lang tid.

Der er også tænkt opfindsomt når det kommer til de forskellige evner folk har. Det er lige fra en ung dreng på 16 år der kan få folk til at se ham som en gud. Folk der hører hvad andre tænker og folk der får andre til at sige sandheden. Der er mange anderledes evner og det gør serien lidt anderledes. Det er fint at der er valgt at sæson 4 er afslutningen på The 4400 da man er godt underholdt i sidste sæson.



Anmeldelse skrevet 16 marts 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser