Boardwalk empire sæson 2 blu-ray anmeldelse

 
Boardwalk empire sæson 2 blu-ray anmeldelse

Boardwalk empire sæson 2 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

 
Boardwalk empire sæson 2 blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 723 minutter
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1 English
Undertekster: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk, Tysk, Fransk, Spansk.
Aspect Ration: 1.85:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 4 september 2013
Distributør: Warner


Genre: Drama

Skuespiller:
Steve Buscemi som Enoch Thompson
Michael Pitt som james Darmody                   
kelly Macdonald som Margaret Schroeder            
Michael Shannon som Nelson Van Alden
Shea Whigham som Elias Thomson            
Vincent Piazza som Lucky Luciano             
Paz De La Huerta som Lucy Danziger
Michael Stuhlbarg som Arnold Rothstein
Stephen Graham som Al Capone
Charlie Cox som Owen Slater
Anatol Yusef som Meyer Lansky
Kevin O'Rourke som Edward Bader
William Forsythe som Manny Horvits         
 
Beskrivelse: 
Enoch Thompson styrer stadig Atlantic City med hård hånd, men folk i hans egne rækker er begyndt at tvivle på ham. Han høster flere og flere penge til sig selv og glemmer at give til hans nærmeste. Hans bror Eli og Jimmy som er hans højre hånd har rottet sig sammen med Jimmy's far Kommandør Louis. De får stort set alle de store og betydnings fulde mænd med på deres side, og de er kun ude på en ting. At få Enoch Thompson bag tremmer.

Alt imens dette forræderi er i gang, da er FBI også igang med at finde ting på Enoch og de gør alt for at få nok på ham så han kommer i fængsel. At de skal lyve og bedrage og bestikke folk, det gør de gerne. Agent Nelson der sagde hans job op, fik et kald fra gud om at han ikke skulle stoppe hos FBI. Han er nu tilbage, endnu hårdere end før, men han er samtidigt blevet noget svækket. Han har en meget troende kone der foragter al form for prostitution og alkohol. Nelson bliver da nødt til at leve et dobbelt liv og det tærer hårdt på hans sjæl, især efter han har gjort en af byens ludere gravid.

Hele byen er korrupt og det er dagligdag når den står på bestikkelse, korruption og mord. Lucky Luciano, Arnold Rothstein og Al Capone er også vokset sig større og vil naturligvis også have mere og mere magt. Så det ser meget sort ud for Enoch da mange af hans venner også er gået imod ham, men Enoch har stadig et par esser i ærmet. Hans elskede Magaret der går derhjemme og passer hendes børn og huset de bor i, hun hjælper Enoch med mere end dette og er måske med til at give ham det comeback som han virkelig mangler for at komme tilbage på toppen af Boardwalk Empire.

 
Boardwalk empire sæson 2 blu-ray anmeldelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anmeldelse:
I første sæson så man en Enoch Thomson der var urørlig, usårlig og havde så meget magt at han styrede stort set hele Atlantic City. Han havde en finger med i alt der foregik og gik nogen bag om ryggen på ham, så var der altid en stikker så Enoch alligevel fik det at vide. Derefter var der kun en vej vist for den der snød ham. Personen blev simpelthen myrdet af en af Enoch's håndlangere. Her i sæson 2 da ser man en Enoch Thompson der kan skades og kan blive slået af hans modstandere, og det giver lidt mere kød på serien.

Vi følger igen Agent Nelson og ligeså hård og brutal han var i første omgang er han også i denne her. Dog ser man også ham blive en knækket mand, for han roder sig længere og længere ud på kanten, og han bliver nødt til at leve et dobbelt liv for ikke at afsløre sig selv. Han spiller rollen som Agent Nelson (Michael Shannon) fantastisk godt. Der er så stor skuespiller præstation over hele linjen i Boardwalk Empire. Steve Buscemi der spiller hovedrollen er jo i bund og grund ligeså korrupt som de andre, men han spiller rollen med så stor bravur at man ikke kan andet end at holde med ham.

HBO forstår at lave fantastiske serier man bliver revet med af og det er ingen undtagelse her. Man får alt at opleve som det var i denne årstid, hvor ingen love blev overholdt. Sprut, prostitution og mord gik hånd i hånd i denne tid, og selv hos politiet skulle man lede længe efter folk der overholdt loven til punkt og prikke. Man får også et møde med Ku Kux Klanen og da det jo er de farvede det gik ud over da var det også meget normalt i denne tid. Der er ingen tvivl om at sæson 2 lever på sit højeste og der er endnu masser at komme efter i Boardwalk Empire.

Karakter: 4+ ud af 5

Billede:
Billedet er lige efter bogen og passer perfekt til 1920'ernes film hvor farverne er lidt afdæmpede, og det passer perfekt til serien som gør den endnu mere troværdig at se.

Nærbillederne er rigtig skarpe og kontrasterne er lige i øjet men det er fint at det hele ikke står super skarpt og med flotte dybe farver for det ville ikke klæde denne film fra denne årgang. Sort niveauet er ikke den helt dybe kælder sort men den passer som sagt også til filmen.

Karakter: 4+ ud af 5

 
Boardwalk empire sæson 2 blu-ray anmeldelse
Lyd:
Dialogerne i serien er knivskarpe over stort set hele linjen, med rigtig mange detaljer i baggrunden. Når der er skud dueller i filmen rammer lyden lige hvor den skal og subwooferen har en god bund uden den bliver for voldsom. Surround kanalerne er der ikke så meget gang i men når action scenerne er i gang lyder det godt og lydene rammer lige så man føler sig i midtpunktet af kampene.

Karakter: 4+ ud af 5

Anmeldelse skrevet den 12 marts 2013.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser