Anmeldelse: The 4400 sæson 3

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
René Echevarria & Scott Peters

Skuespiller:
Jacqueline McKenzie som Diana Skouris
Joel Gretsch som Tom Baldwin
Patrick John Flueger som Shawn Farrell
Conchita Campbell som Maia Skouris
Chad Faust som Kyle Baldwin
Richard Kahan som Marco Pacella
Mahershala Ali som Richard Tyler
Billy Campbell som Jordan Collier
Samantha Ferris som Nina Jarvis
Kaj-Erik Eriksen som Danny Farrell
 
Beskrivelse: 
Mange af de 4400 personer er døde efter chefen for NTAC havde vaccineret dem forkert. Det var så dog helt bevidst gjort så de ikke udviklede deres evner fuldt ud. Dennis Ryland der er chef for NTAC mente de ville blive farlige hvis de får lov til at udvikle deres evner. Dennis bliver fyret og Nina Jarvis bliver chef som hun tidligere var. Kyle har meldt sig selv efter mordet på Collier, så han sidder nu fængslet og venter på sin dom.

Isabelle vokset op fra den ene dag til den anden, og er nu en ung smuk pige på 18 år. Hendes mor er derimod blevet 50 år ældre fra den ene dag til den anden. Forskerne finder hurtigt ud af at kun en kan overleve, så en af dem skal dø. Men hvem! Isabelle skal lære alt om livet som voksen, som de basale ting som at lære at man har tøj på når man går ude blandt andre folk. Hun skal lære at køre bil, svømme mm. Men vigtigst af alt vil hun lære alt om kærligheden der er mellem 2 mennesker. Hun prøver derfor at forføre Shawn, men da han kender Isabelles forældre særdeles godt siger han nej til hende. Men Isabelle plejer at få hendes vilje.
 
The 4400 sæson 3 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Her i tredje sæson kommer der lidt mere gang i serien, da mange af de 4400 begynder at udvikle deres evner. Der er mange forskellige og opfindsomme ting som de forskellige kan. De almindelige mennesker ender også med at kunne få en sprøjte som kan give nogle evner. Det er så stadig på prøve hos den halvskøre læge der hjalp NTAC med at redde mange af de 4400 der var ved at dø.

Selvom der er kommet mere gang i serien så mangler der alligevel noget nyt i serien, da den går lidt i stampe da det er de samme ting der sker hele tiden. Man begynder at få lidt at vide om hvorfor de blev taget men det er stadig en meget forvirrende forklaring. men lad os håbe at den endelige forklaring kommer i sidste sæson.



Anmeldelse skrevet 5 marts 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser