Anmeldelse: The 4400 sæson 2

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
René Echevarria & Scott Peters

Skuespiller:
Jacqueline McKenzie som Diana Skouris
Joel Gretsch som Tom Baldwin
Patrick John Flueger som Shawn Farrell
Conchita Campbell som Maia Skouris
Chad Faust som Kyle Baldwin
Richard Kahan som Marco Pacella
Mahershala Ali som Richard Tyler
Billy Campbell som Jordan Collier
Samantha Ferris som Nina Jarvis
Kaj-Erik Eriksen som Danny Farrell
 
Beskrivelse: 
Shawn er en jaget ung mand da han kom op at slås med en studerende på hans skole. Shawn var med hans magiske kræfter ved at suge al liv ud af den studerende, alt imens mange fra skolen så på. Derfor besluttede Shawn at droppe familie, venner og hans nye kæreste og flyttede ind hos Collier der har lavet et stort center for de 4400. Shawn bliver hurtigt næst kommanderende lige under Collier og da han kan helbrede for alle slags sygdomme bliver han meget hurtigt uundværlig for Collier. De to kan dog ikke blive enige om hvordan centeret skal styres, så derfor vælger Collier at smide ham ud hvis han ikke indretter sig efter reglerne. Collier har mange modstandere og trues på livet mange gange. En dag bliver truslen til virkelighed og så er der virkelig brug for Shawn, men da er det måske allerede for sent.

Diana og Tom der arbejder for NTAC har til opgave at finde en løsning på hvorfor de 4400 blev kidnappet. Men de får hele tiden opgaver ved siden af fordi nogle af de 4400 ikke bruger deres nye evner helt som de skal. De fleste af dem vil bruge deres nye evner til at forbedre verdenen, men der er også nogle der vil verdenen ondt. Derfor kommer Diana og Tom ofte på dødbringende opgaver som både sætter deres eget men også andres liv på spil. Collier og Shawn holder en stor velkomst fest, men Collier bliver skudt to gange i brystet. Tom sætter hurtigt efter ham men mister ham, men han er meget meget tættere på morderen end han tror.
 
The 4400 sæson 2 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Her i sæson 2 kommer man lidt tættere ind på livet af hovedpersonerne, da man ser lidt frem og tilbage i deres liv. Man følger meget Shawn der er The 4400's talsmand og han kommer ud for lidt af nogle prøvelser da hans evne er at helbrede folk, men alle kan som sagt ikke helbredes. Så hvem skal man vælge! Der kommer også en del nye personer ind i hvert et afsnit, og de har allesammen nye og anderledes evner.

The 4400 er lidt ligesom The X-Files var da den kørte over skærmen. To fra politiet der er efter folk med overnaturlige kræfter. The 4400 når så slet ikke op på samme niveau som X-Files. Men det gør heller ikke noget for serien har alligevel et godt tag i folk der elsker Sci-Fi serier. Den kunne dog godt have en noget mere intens spænding som andre Sci-Fi serier har, da der stort set er valgt en lykkelig afslutning på hvert et afsnit.



Anmeldelse skrevet 27 februar 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser