Anmeldelse: The 4400 sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Creator:
René Echevarria & Scott Peters

Skuespiller:
Jacqueline McKenzie som Diana Skouris
Joel Gretsch som Tom Baldwin
Patrick John Flueger som Shawn Farrell
Conchita Campbell som Maia Skouris
Chad Faust som Kyle Baldwin
Richard Kahan som Marco Pacella
Mahershala Ali som Richard Tyler
Billy Campbell som Jordan Collier
Samantha Ferris som Nina Jarvis
Kaj-Erik Eriksen som Danny Farrell
 
Beskrivelse: 
3 Marts 1946 forsvinder en lille pige pludselig ud af den blå luft. Hun er den første af 4400 mennesker og den sidste af dem forsvinder langt ind i år 2000. 60 år er der gået mellem den første og den sidste der forsvandt. Shawn er den sidste der forsvandt og da det skete var han sammen med hans fætter Kyle. Kyle han har siden det skete lagt i koma på hospitalet. Kyles far arbejdede for regeringen da hans nevø forsvandt, og nu er han sikker på at Shawn har noget at gøre med at hans søn ligger i koma.

En stor komet er undervejs mod jorden og den er så stor og har så meget fart på at regeringen er sikker på den vil udslette store dele af verdenen. Mange lande skyder missiler efter den for at smadre den, men det mislykkedes. Pludselig sætter den farten ned, og da en komet ikke kan dette ved de at der er tale om noget fra det ydre rum. Den lander i en stor sø og et split sekund efter er den væk igen. Op af vandet kommer de 4400 mennesker der løbende forsvandt gennem 5 årtier. Men noget er helt galt, de har nemlig samme alder som da de blev hentet.

Efter 6 uger i karantæne bliver de frigivet og dem der stadig har familier tilbage bliver forsonet med dem. Der er mange der har mistet alle deres kære og nogle af de efterladte har startet et nyt liv. Det er hårdt for mange af de 4400. Kyles far opdager ret hurtigt at nogle af de 4400 mennesker har fået nogle specielle evner, og nogle af dem er blevet ret så farlige og kan gøre stor skade på andre mennesker. Ikke mindst hans nevø har fået nogle overnaturlige kræfter som kan gøre ham livsfarlig. Men måske kan han hjælpe med at bringe Kyle til bevidstheden igen. Hvis han da vil hjælpe hans onkel.
 
The 4400 sæson 1 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
The 4400 er en rigtig Sci-Fi serie. Det ses ikke så meget i første sæson da man lige skal lære de forskellige mennesker at kende. Man følger i hele serien de faste hovedpersoner som skal se om de kan opklare gåden om hvorfor de 4400 pludselig kom tilbage. Hvorfor de blev taget. Hvorfor er de ikke er blevet en dag ældre osv. Der er rigtig mange spørgsmål som man kan håbe på bliver løst. Ved siden af hovedhistorien følger man ofte en af de 4400 som har en overnaturlig evne, og vælger at bruge dem på at skade folk, og det kommer der så en historie ud af til det enkelte afsnit.

The 4400 er efterhånden en gammel serie, men den gør det godt. Selvom special effekterne halter lidt var de dengang lavet på en fin måde. Man bliver ikke træt af at se serien da der hele tiden kommer nye folk til der kan forskellige ting. Denne første sæson består af 6 afsnit hvorimod de sidste 3 sæsoner hver især har 12 afsnit.



Anmeldelse skrevet 20 februar 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser