Chronicle blu-ray anmeldelse

 
Chronicle blu-ray anmeldelse

Chronicle blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang
 
Chronicle blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 93 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio HD 5.1 English
Undertekster: Danske + 4 andre sprog
Aspect Ration: 1.85:1 High Definition 1080/24p

Skuespiller:
Dane Dehaan som Andrew
Alex Russell som Matt
Michael B. Jordan som Steve
 
Beskrivelse: 
 
Andrew der er teenager bor hjemme hos hans dødssyge mor og hans far der efter en arbejdsulykke lever af erstatningen men er begyndt at drikke voldsomt, og når han mener Andrew ikke hører efter får han nogle tæsk af ham. Ved siden af disse problemer er han ikke særlig populær i skolen og han ser stort set kun hans fætter Matt.
En dag beslutter han sig for at filme alt hvad han foretager sig og da han en aften er med til en fest sammen med fætteren og hans ven Steve finder de et stort hul i jorden chronude i den nærliggende skov og det viser sig at være en magisk grotte som giver dem overnaturlige kræfter, men der går ikke lang tid før de fortryder de gik ned i den magiske hule.
 
Chronicle blu-ray anmeldelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anmeldelse:

Når man lige læser beskrivelsen lyder det umiddelbart til at være en spændende film hvis man godt kan lide action krydret med overnaturlige ting, men for det første så er det hele filmet med håndholdt kamera som skal forestille det er de 3 gutter der filmer det hele, og det er jo set før i film og nogle film kan bære det men det kan denne her absolut ikke, det bliver nogle være flyvske billeder på den ubehagelige måde.

Ikke nok med det så er der ingen handling i filmen, man sidder og ser de sjove ting de kan gøre som at flytte ting, vælte ting og flyve kan de også, men når man har set på det i 20 minutter uden at få at vide hvorfor den magiske hule var der og hvorfor den pludselig er væk og uden nogen form for handling andet end at de ødelægger ting og driller folk, så bliver det ret hurtigt kedeligt.

Samtalerne de fører er ligegyldig mund gøgl der kommer ud og man får overhovedet ikke et forhold til nogle af skuespillerne og da en af dem dør opdager man det knap nok.
Jeg var flere gange ved at slukke for filmen men tvang mig igennem den og det er lidt synd for filmen kunne være blevet et action brag af en film men den skuffer fælt!

Karakter: 1 ud af 5

Billede:
Filmen starter ud med at blive filmet med et gammelt kamera der ikke er særlig godt men da det bliver smadret får de et i HD kvalitet og det hjælper da meget på det, og billeder i dagslys står rigtig flot med gode dybe farver. Om natten er det meget mudret at se på og med de livlige panoreringer er det virkelig til tider en udfordring at følge med, det er jo så op til hver enkelt person om man er til det, men dem jeg kender der har set denne film synes ikke det er særlig vellykket.

Karakter: 2 ud af 5

 
Chronicle blu-ray anmeldelse
Lyd:
Lyden er også til tider mudret hvor man ikke hører dem pga vind, støj mm men det skal jo give den livagtige virkning og det lykkes også meget bedre med lyden. Ellers er dialogen klar og tydelig når de ikke kaster rundt med kameraet, og i action scenerne som er rigtig godt lavet da er der også knald på alle kanalerne og filmen er indspillet i DTS-HD Master 5.1 og det gider lyd for alle pengene.
Subben er hård og kontant når den skal være det og der fint gang i de andre kanaler når de går amok i filmen.

Karakter:
 3+ ud af 5

Ekstramateriale:

-Alternativ afslutning

Karakter:
 1 ud af 5

Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til
Blu-ray anmeldelser