True blood sæson 2 blu-ray anmeldelse

 
True blood sæson 2 blu-ray anmeldelse

True blood sæson 2 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang
 
True blood sæson 2 blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 660 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio HD 5.1 English
Undertekster: Danske + 5 andre sprog
Aspect Ration: 1.85:1 High Definition 1080/24p
 
Writer:
Alan Ball


Skuespiller:
Anna Paquin som Sookie Stackhouse
Ryan Kwanten som Jason Stackhouse
Stephen Moyer som Bill Compton
Sam Trammell som Sam Merlotte
Rutina Wesley som Tara Thornton
Crish Bauer som Andy Bellefleur
Nelsan Ellis som Lafayette Reynolds
Carrie Preston som Arlene Fowler
Alexander Skarsgård som Eric Northman
Jim Parrack som Hoyt Fortenberry
Todd Lowe som Terry Bellefleur
William Sanderson som Bud Dearborne
Michelle Forbes som Maryann Forrester
Deborah Ann Woll som Jessica Hamby
 
Beskrivelse: 
 
Efter at Sookie's Bedste og mange af hendes bekendte er blevet dræbt af Arlene's mand Rene fordi han var vampyr hader, så er Sookie helt nede. Bill blev dog reddet i sidste øjeblik, men da han dræbte en vampyr for at redde Sookie må han nu stå til regnskab overfor den øverste vampyr i distriktet. Bill slap dog med en mildere straf som bestod i at lave et menneske om til vampyr. Ofret blev den unge pige Jessica, men han har rigelig besvær med at lære hende hvordan man opfører sig som vampyr.

Lafayette der står for at sælge V (vampyr blod) videre til de mennesker der er blevet afhængige af det, er blevet taget til fange af vampyren Erik. Jason kunne ikke holde hans mund lukket om salget af V og det koster nu at Lafayette kan miste livet. Erik han tøver ikke med at slå mennesker ihjel da han kun ser dem som føde, så Lafayette's liv er i overhængende fare. Jason derimod er gået ind i en sekt, men da han er så utrolig naiv opdager han først sent at sekten er vampyr hadere og så vare det ikke længe inden han gør oprør.

Sam Merlotte viste hans sande væsen overfor Sookie, og det viser sig at han er en formskifter, der kan forvandle sig til stort set alle dyreracer. Sam har fået uventede problemer da Maryann Forrester fra hans fortid er dukket op. Maryann hjælper Tara med hendes store problemer, men hun er ikke helt den hun udgiver sig for at være, så pludselig  står den lille by Bon Temps for store udfordringer som vampyrer, formskiftere og hekseri.
 
True blood sæson 2 blu-ray anmeldelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anmeldelse:

 
Anden sæson af True Blood er blevet noget mere hård, og den hyggelige stemning der var i Bon Temps, trods Rene's syge sind er nu ændret til voldsomme og uhyggelige væsener der invaderer byen. Personligt synes jeg det er fint den er blevet noget mere hård i det og der er nogle opfindsomme scener hvor man ser hvordan de stakkels mennesker bliver dræbt på. Nu er der både vampyrer, formskiftere og hekseri i serien som man skal holde styr på og hekseriet kan måske blive lidt for meget for nogen. Men på den anden side så kan hverken formskiftere eller vampyrer jo ikke lade sig gøre i virkeligheden så lidt hekseri oveni kan tages som et ekstra krydderi.

Karakter: 3 ud af 5

Billede:
Der er ikke så meget at sige til billedet som ikke er nævnt i sæson 1. Billedet er i dagslys klart og skarpt og står med nogle fine farver. I mørke scener er det noget grynede billeder og den helt dybe sorte er der nærmest ikke. Panoreringerne er helt hen i vejret og der er virkeligt meget efterslæb og det trækker altså ned i karakteren.

Karakter: 2 ud af 5

 
True blood sæson 2 blu-ray anmeldelse
Lyd:
Lyden derimod den er lige i skabet. Dialogen er klar og tydelig hele vejen igennem og der er virkelig gang i surround kanalerne, hvor der stort set hele tiden kommer små lyde ud. Det er super godt lavet når Sookie kan høre hvad de andre tænker, da det stort set hele tiden kun sker i side højttalerne. Subben er der ikke så meget gang i, men når der er brug for den står den klar til at give en god bund.

Karakter:
 4 ud af 5

Ekstramateriale:

-Character perspectives
-Flashback/forward
-Pro/anti-vampire feeds
-Hints
-Kommentarer fra alle skuespillerene

Der er rigtig meget ekstra materiale så alt er ikke blevet set. Det er spændende at høre kommentarerne fra de forskellige skuespillere og The vampire report er også spændende at se

Karakter:
 3 ud af 5

Anmeldelse skrevet 20 januar 2013.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser