Anmeldelse: Sons of anarchy sæson 2

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Writer & Creator:
Kurt Sutter
 
Genre:
Crime, drama, thriller

Skuespiller:
Charlie Hunnam som jax Teller
Mark boone som Bobby Munson
Katey Sagal som Gemma Teller
Kim Coates som Alex Trager
Tommy Flanagan som Fillip Telford
Maggie Siff som Tara Knowles
Ron Perlman som Clarence Morrow
Ryan Hurst som Opie
William Lucking som Piney
Johnny Lewis som Kip Epps
Taylor Sheridan som David Hale
Ally Walker som Agent Stahl
 
Beskrivelse: 
Opie's kone donna er brutalt blevet myrdet med flere skud i hovedet i hendes mands bil og skudende var ment til Opie, da Clay og Tig var sikker på han var blevet stikker. Det viste sig så at Opie var 100% loyal overfor klubben, men at det var den snu Agent Stahl der havde spredt det rygte, men hun regnede ikke med at det ville ende i drab.

Jax får at vide af vicesheriffen David Hale at Opies kone Donna er blevet myrdet af folk i Jax's egen gruppe, men da Jax konfronterer det med Clay afviser han det. Jax vælger at holde det hemmeligt da han er bange for at klubben går i opløsning og det er det sidste de har brug for lige nu, men han har tænkt sig at hævne mordet på Donna.

Bobby der sidder i fængsel får at vide at hans sag er afvist og han bliver løsladt. Klubben vil derfor holde en kæmpe velkomst fest for ham, men op til festen bliver Clay ret så uvenner med chefen for de nynazister der er kommet til byen, og så er der igen dømt krig og denne gang bliver Clay's kone Gemma blandet ind i det på den hårde måde.
 

Sons of anarchy sæson 2 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Sæson 2 af Sons of Anarchy er noget mere hård i action scenerne end den var i første sæson og det er på en god måde da man får bedre indblik i hvor hårde banderne i USA virkelig er. Selvfølgelig er det hele ikke taget ud fra en sandfærdig historie, men der skal lidt kød på hvis man skal holde fast i serien. Der er også drama til dem der er til dette. Jax's søn er kommet hjem og bo hos ham, og så kommer der misundelse og problemer med kærester, svigermor og i det hele taget dagligdagens problemer.

Det er til tider en barsk serie men det er også det der gør den så utrolig spændende.
Hvor meget af det der i den virkelige verden ville kunne lade sig gøre uden at politiet ville fange dem, det skal man nok ikke tænke på når man ser den, for de får nok lige dræbt rigeligt mange til at det kunne lade sig gøre.

Der tages mange emner op som våbenhandel, narko, vold, prostitution og porno branchen som har en del ulovlige metoder i brug. Det er spændende at se på, og alt efter hvilken side af loven man ser filmen fra, da får man et godt indblik i hvordan det kunne køre i de små byer rundt i USA, for som en lille politi kreds kunne man da godt blive en smule bange for Sons of Anarchy.

 
Anmeldelse skrevet 1 januar 2013.

Tilbage til Streaming anmeldelser